Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Η Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, στα πλαίσια της ακόμα περαιτέρω αναβάθμισης του επιπέδου οργάνωσης των τμημάτων μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τους κ.κ. Παναγιώτη ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ και Μιχάλη ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο αντρικό και γυναικείο τμήματα από το πόστο του General Manager στο γυναικείο τμήμα και έφορο στο αντρικό ο Μιχάλης και από το πόστο του team manager στο αντρικό ο Παναγιώτης.
Και οι δύο έχουν διοικητική εμπειρία από προηγούμενες παρουσίες τους σε άλλους σύλλογους και συγκεκριμένα ο Παναγιώτης ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ, θήτευσε τα τελευταία 9 χρόνια στη θέση του έφορου στα τμήματα νεανίδων και κορασίδων του Ολυμπιακού, με τεράστια προσφορά αλλά και αποδοχή από φίλους και αντίπαλες ομάδες. 
Ο Μιχάλης ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ, μέσα σε μόλις δύο χρόνια παρουσίας του σε συλλόγους βόλεϊ, έδειξε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος απέκτησε άμεσα τη γνώση και εμπειρία, ώστε να καταστεί απαραίτητο ''εργαλείο'' για κάθε σύλλογο , στοιχεία που αποτέλεσαν σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του στη θέση αυτή στο Σύλλογό μας.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
2015 - 2016 Α.Ε. ΡΕΝΤΗ Βοηθός Προπονητή
2016 - 2017 Ο.Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ Στατιστικολόγος
2016 - 2017 Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Τεχνικός Διευθυντής
Μέλος της Επιτροπής Προβολής & Επικοινωνίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α
 
Καλωσορίζουμε και τους δύο στο σύλλογο μας και το σίγουρο είναι ότι με την αμέριστη βοήθεια και του διευθυντή του STAR VOLLEY ACADEMY κ. Βασίλη ΤΖΩΡΤΖΗ, ο σύλλογος μας ανεβαίνει επίπεδα, όπως φάνηκε ήδη από τις πρώτες ημέρες ενασχόλησης τους στο σύλλογο μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...