Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΛΙΜΟΣ 0-3 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄

Τη 2η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, κατέκτησε το β΄ τμήμα των κορασίδων μας, μετά την ήττα του με 0-3 (18-25, 20-25, 24-26) από τον ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ.
Η ομάδα μας, έπαιξε αρκετά καλό βόλει και διεκδίκησε με πάθος τη νίκη, μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο από 900 περίπου θεατές, αλλά ο Άλιμος ήταν ανώτερος και δίκαια αναδείχτηκε πρωταθλητής.
Είχαμε μια αυξανόμενη καλή απόδοση και ίσως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω.
Στο 1ο σετ, ο Άλιμος ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 7-11, για να μειώσουμε σε 14-15 και να ξαναφύγει ο Άλιμος με 16-20, μέχρι να γίνει το 0-1 στα σετς.
Στο 2ο σετ, είχαμε καλύτερη παρουσία, με τον Άλιμο όμως να διατηρεί διαφορές γύρω στους 3 πόντους, μέχρι το 19-22, για να πραγματοποιηθεί το 0-2 με τελικό σερί 1-3.
Θέλαμε τουλάχιστον το 3ο σετ, για να διεκδικήσουμε ίσως και τη νίκη και τα κορίτσια μας, μπήκαν αποφασιστικά για την πραγματοποίηση αυτής της πιθανότητας. Ο Άλιμος, όμως ξεκίνησε πάλι καλύτερα και προηγήθηκε με 4-7. Η Δραπετσώνα με σερί 8-2, πήρε το προβάδισμα με 12-9, φτάνοντας στο 18-12 και 24-20. Ο Άλιμος ήθελε να τελειώσει εκεί ο αγώνας και το έδειξε, παίρνοντας στη συνέχεια τους 6 συνεχόμενους πόντους που χρειάζοταν για να γράψει το τελικό 24-26 και μέσα σε πανηγυρισμούς να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή.
Τιμή και δόξα στους άξιους νικητές. Τιμή και δόξα, όμως και για την ομάδα μας, η οποία υπερέβαλε τους φετινούς της στόχους, φτάνοντας στη 2η θέση του πρωταθλήματος, μέσα από μια πορεία που μας χάρισε πολλές στιγμές χαράς και ευτυχίας.
Σε όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, είχαμε 15 νίκες και 4 ήττες με απολογισμό σετς 48-18.
Ευχαριστούμε τα κορίτσια και τον προπονητή τους κ. Νίκο ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ, για την μεγάλη τους αυτή επιτυχία, αναμένοντας τα καλύτερα στο μέλλον απ΄ αυτές, γιατί έδειξαν ότι έχουν όλα τα προσόντα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Μπολοβίνου και Μαντούβαλου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Μαρμαρινός) Σταμπολίου, Μπουλούμπαση, Ταμπάκου, Κουτούβαλη, Βουλγαράκη, Βενεκέ, Νόου (λ), Κυρίσογλου.
ΑΛΙΜΟΣ: (Τσικόγια) Βασιλάτου, Καραμπάγια, Γρέτου, Οικονόμου, Αλεξοπούλου, Ηλιοπούλου, Ανυφαντή Δ. (λ), Λουράντου, Μαριανίδη.
Στο μικρό τελικό ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-3
 
Μετά τη λήξη των αγώνων οι προπονητές των 4 ομάδων και ο ΠΟΠ ΕΣΠΕΔΑ κ. Γιάννης ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ψήφισαν τις καλύτερες αθλήτριες της τελικής φάσης, για κάθε θέση.
Βραβεύτηκαν, οι:
ΜΠΛΟΚΕΡ: Στέλλα ΒΕΝΕΚΕ (Δραπετσώνα)
ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ: Ιωάννα ΚΑΡΑΜΠΑΓΙΑ (Άλιμος)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Ειρήνη ΓΡΕΤΟΥ (Άλιμος)
ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ: Φωτεινή ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ (Δραπετσώνα)
MVP: Ειρήνη ΓΡΕΤΟΥ (Άλιμος)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...