Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL-4

Την πρόκριση του - για 1η φορά στην ιστορία μας - στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος, πανηγυρίζει ο σύλλογος μας για το β΄ τμήμα των κορασίδων, το οποίο στο νοκ άουτ αγώνα της ημιτελικής φάσης, κέρδισε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ 3-1 (25-23, 25-20, 22-25, 25-21).
ΠΑΝΩ: Νίκος ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ, Μαρία ΚΑΖΑΚΟΥ, Ιωάννα ΣΤΑΜΠΟΛΙΟΥ, Μαριάνθη ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗ, Αζμπιέ ΤΑΜΠΑΚΟΥ, Στέλλα ΒΕΝΕΚΕ, Νίκος ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ. ΚΑΤΩ: Μαριάντζελα ΚΥΡΙΣΟΓΛΟΥ, Σοφία ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ, Δήμητρα ΝΟΟΥ, Αλεξάντρα ΛΕΟΥΣΗ, Φωτεινή ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.
Ο αγώνας διεξήχθη παρουσία πολύ κόσμου, ο οποίος στην αρχή απόλαυσε έναν καταπληκτικό αγώνα, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι έπαιζαν τα α΄ τμήματα τους. Στη συνέχεια όμως, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς το άγχος έρχισε να κατακλύζει τα κορίτσια και των δύο ομάδων.
Η Δραπετσώνα, απόλυτα καθαρά και δίκαια, έφτασε σ΄ αυτή τη μεγάλη νίκη - πρόκριση, χωρίς να πιάσει την απόδοση που γνωρίζουμε, αλλά τα κορίτσια μας, ξεχείλιζαν από πάθος και ωριμότητα.
Σε όλη τη διάρκεια του 1ου σετ, είχαμε διαφορές στο σκορ, με τη Δραπετσώνα μπροστά με 15-12, 19-15, 23-19.
Ίδια ακριβώς εικόνα και στο 2ο σετ, το σκορ του οποίου κυμάνθηκε με 6-1, 9-5, με τον Ολυμπιακό να περνά μπροστά με 15-16 και 19-20, αλλά η Δραπετσώνα αντέδρασε με ψυχραιμία και με τελικό σερί 6-0, πραγματοποίησε το 2-0.
Και στο 3ο σετ, η Δραπετσώνα ξεκίνησε καλά, προηγούμενη με 7-5, αλλά αυτή τη φορά η αντίδραση του Ολυμπιακού, κράτησε μέχρι το τέλος, καθώς προηγήθηκε με 11-13, κρατώντας αυτή τη διαφορά, μέχρι το 2-1 στα σετς.
Στο 4ο σετ, η ομάδα μας, έδειξε μη διατεθειμένη για την ανατροπή. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο μέχρι το 10-11, για να ξεφύγει η Δραπετσώνα με σερί 9-1 κλειδώνοντας τη μεγάλη νίκη, μέσα σε τρελό πανηγύρι.
Είναι η πρώτη μεγάλη διάκριση για τα κορίτσια αυτά και τον προπονητή τους Νίκο Μαρμαρινό και περιμένουμε τη συνέχεια, καθώς απέδειξαν ότι είναι έτοιμες για όλα.
Μέσα στη χρονιά, έχουμε δει μεγάλη βελτίωση και το κερασάκι το αναμένουμε, στην τελική φάση, αλλά και ως παγκορασίδες, καθώς η ίδια σχεδόν ομάδα, αποτελεί και το α΄ τμήμα των παγκορασίδων, που και εκεί ακολουθούν αήττητη πορεία, μέχρι τώρα.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Βελώνη και Τουρίκη.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Μαρμαρινός) Ταμπάκου, Σταμπολίου, Μπουλούμπαση, Βενεκέ Στ., Κουτούβαλη, Βουλγαράκη, Νόου Δ. (λ), Κυρίσογλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Ζωγραφάκης) Στύλιου, Κορέλη, Τσιρογιάννη, Καρακώστα, Φιρλίγκου, Σκουρή, Σειταρίδη (λ), Δηλέρη, Πετρίδη, Δημητροπούλου, Μελιάδη.
 
Στους άλλους αγώνες της ημιτελικής φάσης:
ΜΙΛΩΝΑΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 2-3
ΑΛΙΜΟΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 3-0
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3
 
Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΑΛΙΜΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...