Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΙΟΛΟΣ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL-4

Για πρώτη φορά στην ιστορία μας και για το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, πετύχαμε την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, μετά την εντός έδρας νίκη, επί της ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ Ταύρου με 3-0 (25-11, 26-24, 25-06).
Η σειρά των αγώνων του ζευγαριού αυτού ήταν 1-1 και ο νικητής του αγώνα θα κέρδιζε και την πρόκριση του, κάτι που κατάφερε η Δραπετσώνα, παίζοντας βόλει πάρα πολύ καλό και ξαναβρίσκοντας την καλή της απόδοση.
Στον αγώνα μπήκαμε με λίγη νευρικότητα - απόλυτα φυσιολογικό - αλλά σιγά - σιγά, το λαδάκι άρχισε να κυλά σε όλα τα μηχανικά μέρη και άρχισαν να δουλεύουν όλα ρολόι, ξεφεύγοντας στο σκορ με 8-4, 19-10, για να γίνει εύκολα το 1-0.
Στο 2ο σετ, ο Αίολος ανέβασε κι αυτός στροφές και κτύπησε την ισοφάριση με πολλές αξιώσεις. Αρχικά προηγήθηκε με 8-11, για να περάσει μπροστά η Δραπετσώνα 17-15, 21-19, να ισοφαρίσει ο Αίολος 22-22 και να πάμε πόντο - πόντο μέχρι που η πιο ψύχραιμη Δραπετσώνα, να πραγματοποιήσει το 2-0.
Στο 3ο σετ, ο Αίολος άδειασε ψυχικά και δεν κατάφερε να απειλήσει.
Πρόκειται για μια μεγάλη δικαίωση για την προπονήτρια και τα κορίτσια μας, που επί πολλές ώρες καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα για την καταξίωση και την επίτευξη του στόχου τους που πραγματοποιήθηκε, αλλά επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, δουλεύουμε μεθοδικά για την επόμενη ημέρα για τις 29-30/04 που θα διεξαχθεί η τελική φάση και για το επόμενο βήμα.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Βελώνη και Πατεράκη.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου - Μαρμαρινός) Μοίρα, Ιωάννου, Θωμαίδη, Στοίτσεβα, Καρούσου, Μαρκάκη, Χάνου (λ).
ΑΙΟΛΟΣ: (Δημητρακάκος) Πετράκη, Ζίγκιρη, Διονυσοπούλου, Καμπύλη, Ρούσσου, Κοτογλίδη, Κολοκοτρώνη (λ), Λουκοπούλου (λ), Πιπεράκη, Αφεντουλίδη.
 
Τα ζευγάρια της τελικής φάσης:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...