Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-2 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

Την ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη αγωνιστική του κύπελου Ελλάδας, έχασε το αντρικό μας τμήμα, που ηττήθηκε σε εκτός έδρας αγώνα από το ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 3-2 (20-25, 21-25, 25-18, 25-18, 16-14). Και μιλάμε για ευκαιρία, γιατί αν και προηγηθήκαμε 0-2 στα σετς και 12-14 στο 5ο σετ, δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν, ώστε να προκριθούμε και να βάλουμε τις βάσεις, για να επαναλάβουμε την περσινή πολύ καλή πορεία, όταν και φτάσαμε στους 16 του κύπελου Ελλάδας.
Η ομάδα μας, άφησε πίσω τη μέτρια απόδοση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έπαιξε πολύ καλό βόλει, εκμεταλευόμενη στα δύο πρώτα σετς, τα λάθη του Απόλλωνα, προηγούμενη με 0-2.
Στη συνέχεια ο Απόλλωνας, περιόρισε τα λάθη του, ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2.
Σε όλη τη διάρκεια του 5ου σετ, είχαμε διαφορά υπέρ μας 2-3 πόντων, μέχρι που φτάσαμε στο 12-14. Σε εκείνο το σημείο όμως, κύρια λάθη ανυπομονησίας επέτρεψαν στον Απόλλωνα με σερί 4-0, να μας ''κλέψει'' την πρόκριση.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μιχαήλογλου και Βελώνη.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: (Κουμπλής) Γεωργίου, Χριστοδούλου, Λένας, Τσαλικιάν, Σαμαντάς, Μανιάτης, Χατζηκάλφας (λ), Καρράς (λ), Φραγκιαδάκης, Αμαριανάκης, Σασάτι, Κατσαούνης, Λαμπρινός.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης) Παπαδέας, Κλώνος, Καρανικολάου Κ., Μπουλγάρου, Καρανικολάου Χρ., Παυλίδης, Αντωνιάδης (λ), Μελλές, Μάμαλης, Τζαννετουλάκος.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...