Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με τον αγώνα που τελειώσαμε την περσινή περίοδο, στον οποίο και αναδειχτήκαμε πρωταθλητές στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ, με τον ίδιο αγώνα ξεκινάμε και το φετινό μαραθώνιο, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής γυναικών.
Συγκεκριμένα, σήμερα το βράδι στις 21:45  το γυναικείο μας τμήμα, συναντάται στο ''Π. Σαλπέας'' με το Φοίνικα, ομάδα η οποία πήρε την άνοδο μαζί μας, από το περσινό πρωτάθλημα.
Πρόκειται ασφαλώς για δύσκολο αγώνα και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν κρατήσει το δυναμικό τους και παρουσιάζονται ενισχυμένες.
Η ομάδα μας, θα παρουσιαστεί στην έναρξη του πρωταθλήματος, δυστυχώς με αρκετά προβλήματα, τα οποία δεν έχουν αφήσει την προπονήτρια μας κα. Χατζηδημητρίου, να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, η οποία ακόμα δυστυχώς δεν έχει βρει τον κατάλληλο ρυθμό, όπως φάνηκε στους αγώνες κύπελου, αλλά και από στους αγώνες προετοιμασίας.
Όπως και να έχει πάντως η ομάδα μας, θα διεκδικήσει τη νίκη, ώστε να βάλουμε τις βάσεις, για το φετινό στόχο μας, ο οποίος ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία, δε μπορεί να είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού.
Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, όπως ενισχύσουν την προσπάθεια των κοριτσιών, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
 
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΙΞΩΝΗ
ΕΥΡΥΑΛΗ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ
ΜΙΛΩΝΑΣ - ΑΛΙΜΟΣ
ΑΡΤΕΜΗ - ΑΙΟΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...