Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-22 ΟΙ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ / ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ. ΣΤΗΝ 9η ΘΕΣΗ ΟΙ ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ / ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

Πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U22 πήραν οι Άγγελος Μανδηλάρης / Βασίλης Μανδηλάρης, που θα είναι και οι μοναδικοί Έλληνες εκπρόσωποι στα προημιτελικά των Νέων Ανδρών, αφού οι Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου αποκλείστηκαν από την συνέχεια.
Οι αδελφοί Μανδηλάρη κέρδισαν δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε λίγες ώρες, καθώς υπέταξαν τους Ιταλούς Ντε Φαμπρίτιις / Ντι Σιλβέστρε με 2-1 σετ (18-21, 21-18, 15-11), έπειτα από μεγάλη μάχη.
Το δίδυμο από τη Χαλκίδα επικράτησε με ανατροπή, αφού μάλιστα στο τάι μπρέικ «γύρισαν» το εις βάρος του 5-7 σε 13-8, παίρνοντας ώθηση από τους θεατές που δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στις εξέδρες του “Avant Garde Sports Club”.
Πλέον, οι Α. Μανδηλάρης / Β. Μανδηλάρης θα αγωνιζόντουσαν στον προημιτελικό,  με τους Ουκρανούς Πλοτνίτσκι / Ντενισένκο.
Το ουκρανικό ζευγάρι απέτρεψε έναν ελληνικό «εμφύλιο», αφού προκρίθηκε στην οκτάδα σε βάρος των Μπανιώτη / Τερζόγλου, τους οποίους λύγισε με 2-0 σετ (21-19, 21-17). Οι Θρακιώτες αθλητές, που είχαν ολοκληρώσει αήττητοι τη φάση των ομίλων, τερμάτισαν έτσι στην 9η θέση της τελικής κατάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...