Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΕΛΛΑΔΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Δύο στα δύο για την Εθνική Παμπαίδων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πόλη Ιβάνιτσα της Σερβίας, καθώς επικράτησε με 3-1 της Μολδαβίας και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν εντυπωσιακό στα δύο πρώτα σετ τα οποία και κατέκτησε εύκολα, αλλά στο τρίτο σετ παρουσίασε το κακό της πρόσωπο με την Μολδαβία να μειώνει σε 2-1, ωστόσο στη συνέχεια δεν άφησε κανένα περιθώριο
«Το ευχάριστο είναι ότι πετύχαμε τον πρώτο στόχο να μπούμε στην τετράδα. Τα δύο πρώτα σετ κύλησαν πολύ εύκολα κι αυτό μας επηρέασε καθώς χαλαρώσαμε και πιστέψαμε ότι το ματς τελείωσε. Βρήκαμε όμως την αυτοσυγκέντρωση μας στο δ’ και στο τέλος κερδίσαμε εύκολα», τόνισε ο κ. Γιαμακίδης και συμπλήρωσε για την συνέχεια:
«Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Γενικά από δω και πέρα αρχίζουν τα δυνατά ματς και θέλουμε να δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο»

Τα σετ: 25-14, 25-10, 19-25, 25-14
 
Η σύνθεση της Εθνικής (Γιαμακίδης): Ανδρεόπουλος, Μούχλιας, Κεσεσίδης, Αλεξούδης, Ρέτζιος, Στράτος, Σταυρόπουλος –λ / Στείρος, Παπαδημητρίου, Χανδρινός, Χάκας, Μποζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...