Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ / ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ 24 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΤΡΩΝ



Ραντεβού για την 24άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Νέων ανδρών έκλεισαν οι Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου, που έφτασαν τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο “Avant Garde Sports Club”, στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
Το ελληνικό δίδυμο κέρδισε τους Βούλγαρους Μετσκάροφ / Κόλεφ με 2-0 σετ (21-14, 21-17) για τη 2η αγωνιστική του Β’ Ομίλου και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο το εισιτήριο για τους νοκ άουτ αγώνες του Σαββάτου (27/08), το οποίο πάντως πήραν και οι ηττημένοι της αναμέτρησης.

Κι αυτό, επειδή οι Πολωνοί Λισικόφσκι / Πασκόφσκι, που χθες είχαν ηττηθεί με 2-1 σετ από τους Θρακιώτες αθλητές, αποχώρησαν από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού, με συνέπεια να προκριθούν στην επόμενη φάση και οι τρεις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.
Σε τροχιά πρόκρισης μπήκαν και οι Βασίλης Ζήσης / Ιάσων Κανέλλος, που υπέταξαν τους Σλοβένους Ντουλάι / Μάροβτ με 2-0 σετ (21-18, 21-15), σημειώνοντας την πρώτη τους επικράτηση στο θεσμό.
Αντίθετα, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του σημερινού προγράμματος, οι Άγγελος Μανδηλάρης / Βασίλης Μανδηλάρης έχασαν από τους Λιθουανούς Ρουμσεβίτσιους / Καζντάιλις με 2-0 σετ (21-17, 21-10) και πλέον μετρούν μία νίκη και μία ήττα στον Α’ Όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...