Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Την πρώτη της ήττα, χωρίς κόστος, γνώρισε η Εθνική Παμπαίδων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πόλη Ιβάνιτσα.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 3-0 την Τουρκία, ωστόσο το άσχημο είναι ότι έχασε με τραυματισμό τον Δημήτρη Μούχλια (στον πρώτο πόντο του β’ σετ), ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τον αυριανό ημιτελικό (17:00).
Ο αθλητής του Έβρου Σουφλίου χτύπησε με το γόνατο στο παρκέ, αλλά οι εκτιμήσεις των γιατρών που τον εξέτασαν είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο.
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παρά την ήττα με 3-0 θεωρώ ότι δεν έχουμε μεγάλες διαφορές από την Τουρκία, απλά είχαμε την ατυχία να χάσουμε το βασικό μας διαγώνιο στις αρχές του β’ σετ κι αυτό μας επηρέασε αρκετά, αν και όλα τα παιδιά προσπάθησαν», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Γιαμακίδης και συμπλήρωσε:
«Δε χάθηκε τίποτα, τώρα έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό, όπου ακόμη δεν ξέρουμε τον αντίπαλο μας, αλλά πιστεύω ότι θα κάνουμε ακόμη καλύτερη εμφάνιση».

Τα σετ: 22-25, 16-25, 24-26
 
Η σύνθεση της Εθνικής (Γιαμακίδης): Ανδρεόπουλος, Μούχλιας, Κεσεσίδης, Αλεξούδης, Στράτος, Μποζίδης, Σταυρόπουλος –λ / Στείρος, Παπαδημητρίου, Χανδρινός, Χάκας, Ρέτζιος,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...