Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Απολογισμός Έργου πρώτου έτους λειτουργίας της Ακαδημίας Star Volley

Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας της Ακαδημίας STAR VOLLEYστην Ελλάδα ξεκίνησε πριν ένα χρόνο με τη συνέντευξη τύπου πού πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2015.
Το εγχείρημα της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι κάτι πολύ πάρα πάνω από μια ακόμη πρωτοβουλία στο  χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Αποτελεί ένα νέο μοντέλο αθλητικής διοίκησης (sports management) το οποίο βοηθάει και υποστηρίζει με επαγγελματικό τρόπο και επαγγελματικά πρότυπα αθλητικά σωματεία και συλλόγους στο χώρο του ερασιτεχνικού volley μέσω της ισχυρής τεχνογνωσίας, της διοικητικής υποστήριξης και της πλήρως ανταποδοτικής χορηγικής υποστήριξης που είναι σε θέση να προσφέρει.
Η προσπάθεια αυτή δε θα ήταν δυνατόν να έχει τέτοια ανταπόκριση και επιτυχία αν δεν υποστηρίζονταν από πολλούς επώνυμους  χορηγούς (επιχειρήσεις και επαγγελματίες) οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αφού πείσθηκαν για την προοπτική και τη σημασία αυτής της προσπάθειας, την υποστήριξαν με κάθε τρόπο με συνέπεια και αποφασιστικότητα – ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις όπως η επιβολή των capital controls στην Ελλάδα και η διαρκώς εξελισσόμενη οικονομική και κοινωνική κρίση.
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε μια πολύ κλειστή συνάντηση με τους χορηγούς του STAR VOLLEY ACADEMY αλλά και με πολλούς άλλους οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη μεγάλη ομάδα των χορηγών και να στηρίξουν τα τμήματα υποδομών των συνεργαζόμενων με την Ακαδημία αθλητικών σωματείων.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να κάνουμε τον Ετήσιο Απολογισμό και να αξιολογήσουμε το έργο της αθλητικής περιόδου 2015-2016 αλλά και για να  ενημερώσουμε τους χορηγούς πολύ αναλυτικά και διεξοδικά για τα σχέδια και τον προγραμματισμό της νέας αθλητικής περιόδου (2016-2017).

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που το έργο της Ακαδημίας εγκρίθηκε με ενθουσιασμό και απέσπασε τόσα θετικά σχόλια από ανθρώπους της αγοράς (οι οποίοι δε συνηθίζουν να τα σκορπούν απλόχερα …). Είναι πολύ σημαντικό που οι μεγάλοι χορηγοί επαναβεβαίωσαν για άλλη μια χρονιά την υποστήριξήξ τους στο έργο που επιτελεί η Ακαδημία το οποίο θα εστιαστεί σε τρείς βασικούς πυλώνες την αθλητική περίοδο 2016-2017:
1. Υποστήριξη τμημάτων Υποδομών
2. Αθλητικές αποστολές προετοιμασίας νεαρών αθλητών και αθλητριών στο εξωτερικό
3. Δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης και Εθελοντισμού

(χωρίς φυσικά να αναστέλεται η υποστήριξη στα όσα πολλά και σημαντικά καταφέραμε να υλοποιήσουμε την αθλητική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε)
Ξεχωριστές συζητήσεις θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες με σημαντικούς και επώνυμους μεγάλους χορηγούς (επιχειρήσεις και επιχειρηματίες) που ενδιαφέρθηκαν για το πολύ σοβαρό έργο που παράγειτ η Ακαδημία STAR VOLLEY και τη δυνατότητα υποστήριξης και ενίσχυσης του έργου της μέσω ανταποδοτικών και ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων χορηγικής υποστήριξης με ένα αυστηρά επιλεγμένο (πολύ περιορισμένο) αριθμό αθλητικών σωματείων  στην περιοχή της Αττικής και τη Βόρεια Ελλάδα.
Δεν έχει σημασία να αναφέρουμε τα ονόματα των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών που υποστήριξαν και θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν την προσπάθεια αναβάθμισης του ερασιτεχνικού volley που προωθεί η Ακαδημία STAR VOLLEY.
Και αυτοί κατανοούν και εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά το μέγεθος της προσφοράς και της πολύ σημαντικής υποστήριξής τους. Αλλά πολύ περισσότερο το αναγνωρίζουν οι γονείς και οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες διακοσίων περίπου οικογενειών. Και αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας !
Τους  ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε ακόμη πιο συστηματικά και αποτελεσματικά και να υλοποιήσουμε τα καινοτόμα προγράμματα και τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που τους ανακοινώσαμε κατά τη διάρκεια της χθεσινής “κλειστής” συνάντησής μας.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Κογκαλίδη, Πρόεδρο του τμήματος volley ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και Γραμματέα του ΔΣ του αθλητικού συλλόγου για την ευκαιρία που μας έδωσε να υλοποιήσουμε από κοινού ένα πρωτοπορειακό για τα Ελληνικά δεδομένα project στο χώρο του ερασιτεχνικού volley στον αθλητικό σύλλογο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και την εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας συνεργασία που είχαμε τον πρώτο χρόνο της στρατγικής συνεργασίας.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στην κα Όλγα Χατζηδημητρίου, Προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας volley ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και Head Coach της Ακαδημίας καθώς και ΟΛΗ την ομάδα των εφόρων και υποστηρικτών των αγωνιστικών και αναπτυξιακών ομάδων του συλλόγου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έγινε όλη αυτή τη χρονιά η οποία άποτέλεσε τη βασική περίοδο μετασχηματισμού και η οποία αποτελεί το ορόσημο για τις μελλοντικές επιτυχίες σε όλα τα αναπτυξιακά επίπεδα.
Καλό καλοκαίρι και ραντεβού στο γήπεδο !!!
(όπως και πέρσι για τους αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας και των ομάδων volley της Δραπετσώνας θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα ατομικής και ομαδικής βελτίωσης για το οποίο θα υπάρξουν ξεχωριστές ανακοινώσεις από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο).
Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Ακαδημίας

Παρακουθείστε το επισυναπτόμενο video στο οποίο αναφέρονται εν συντομία πολλές από τις καινοτόμες δράσεις και το έργο και την προσφορά της Ακαδημίας STAR VOLLEY την περίοδο 2015-2016 στη συνεργασία του με το τμήμα volley του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (παραγωγή: Sportshero.gr).
https://youtu.be/jw9whbmVe5g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...