Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ VOLLEY HOTBALL 1 - 1.000€ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ - 3ΠΟΝΤΑ ΚΑΙ 2ΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ

Ο σύλλογος μας για μια ακόμα φορά μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, πρωτοπορεί και παρουσιάζει ένα τουρνουά σε επίπεδο γυναικών, το οποίο ελπίζουμε να γίνει θεσμός και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο άθλημα μας.
Παρακάτω παρουσιάζονται όλες οι λεπτομέρειες της προκήρυξης, τα κυριότερα σημεία της οποίας, είναι τα εξής:
1. Η νικήτρια ομάδα, θα λάβει χρηματικό έπαθλο 1.000€.
2. Κάθε 5΄ αγώνα, στο παιχνίδι θα αλλάζει η μπάλα και ο επόμενος πόντος, θα παίζεται με τη μπάλα του champions league και στην ομάδα που θα κατακτά το συγκεκριμένο πόντο, θα προστίθενται 3 πόντοι.
3. Ο άσος από σερβίς με μέχρι μία επαφή, θα μετρά για 2 πόντους.
Ευχόμαστε σε όλους καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία.
 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEY HOTBALL 1
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,  προκηρύσσει τουρνουά πετοσφαίρισης σε επίπεδο γυναικών για όλες τις ομάδες κατηγοριών Α2, Β΄ Εθνικής και Τοπικών πρωταθλημάτων, το οποίο ονομάζεται VOLLEY HOT BALL 1.

ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των αθλητριών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητριών (ευ αγωνίζεσθαι). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, ιδιαίτερα μεταξύ των ομάδων που δεν έχουν την επαφή μεταξύ τους, γιατί ανήκουν σε άλλες γεωγραφικές ενώσεις. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.
Επίσης, να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες στις αθλήτριες και ομάδες μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων τους, ώστε να παραταθεί η αγωνιστική περίοδος.

ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Το τουρνουά έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 20/05 στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Δραπετσώνας ‘’Αρ. Παπαμιχαήλ’’, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό οριστικά θα αποφασιστεί μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής και τον αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος, ώστε να καθοριστούν επακριβώς οι ημερομηνίες.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ο αναλυτικός τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά, θα ανακοινωθεί, μετά τις δηλώσεις συμμετοχών και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος.
Οι αγώνες θα διεξάγονται με δύο διαιτητές.
Το τουρνουά θα επιβλέπει Επιτροπή την οποία θα ορίσει ο διοργανωτής.
Κάθε σύλλογος, θα πρέπει να ορίσει έναν υπεύθυνο, ο οποίος θα παρίσταται στους αγώνες.
Η ιδιαιτερότητα του κανονισμού, είναι η εξής: Κάθε 5΄, για την επόμενη ολόκληρη φάση, στο παιχνίδι θα μπαίνει η μπάλα του champions league. Στην ομάδα που θα κατακτά το συγκεκριμένο πόντο, θα προστίθενται 3 πόντοι, αντί για 1.

Επίσης, θα μετρά για 2 πόντους η κατάκτηση του πόντου μετά από επιτυχημένο σερβίς, με μέχρι μία επαφή από την ομάδα που δέχεται το σερβίς.

Aν η κατάκτηση του συγκεκριμένου πόντου, γίνεται με την πράσινη μπάλα, τότε δε θα προστίθενται 5 πόντοι, αλλά 3. 

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με απλό φύλλο αγώνα, το οποίο θα το διαθέσει ο διοργανωτής.

ΔΕΛΤΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
Όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν με καταστάσεις με τα πλήρη στοιχεία των αθλητριών.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το παράβολο συμμετοχής του κάθε συλλόγου, ορίζεται σε 100€.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο τουρνουά μπορούν να μετάσχουν όλοι οι σύλλογοι γυναικών της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, της Β΄ Εθνικής και τοπικών πρωταθλημάτων, μέχρι τις 16/05/16.


ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΚΛΗΡΩΣΗ
Οι ομάδες που τελικά θα οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους, θα ειδοποιηθούν  στην τεχνική σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (Δευτέρα 16/05) στις 19:00 στο ‘’Αρ. Παπαμιχαήλ’’, στην οποία θα αποφασιστούν όλες οι λεπτομέρειες του τουρνουά (σύστημα διεξαγωγής, ημέρες και ώρες αγώνων, κλήρωση κλπ).

ΕΠΑΘΛΑ - ΚΥΠΕΛΑ
Στην πρωταθλήτρια ομάδα του τουρνουά, θα απονεμηθεί χρηματικό έπαθλο 1.000€ (χίλια), το έπαθλο του VOLLEY HOT BALL 1 και διπλώματα. Στη 2η και 3η ομάδα, θα απονεμηθούν διπλώματα.

Οι τελικοί θα μεταδοθούν ζωντανά από το sportshero.gr, ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει μουσική και ειδικός εκφωνητής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιοδήποτε θέμα θέλετε να διευκρινίσετε κάτι μπορείτε να απευθύνεστε στο george.kogkalidis@yahoo.gr. Τηλέφωνα 2104082675- 6945933950

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...