Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 2-3 ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Α΄ ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε η φετινή χρονιά και για το γυναικείο μας τμήμα, μετά τη χθεσινή του εκτός έδρας νίκη επί του ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑ με 2-3 (25-21, 15-25, 25-19, 22-25, 15-17) σε 2 ώρες και 20΄, κερδίζοντας παράλληλα και τον τίτλο των πρωταθλητών της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ, μετά την άνοδο που είχε κλειδώσει από την 1η αγωνιστική των play off.
O αγώνας, ο οποίος ήταν κρίσιμος, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κρινόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν αρκετά νευρικός, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν απλά καλό βόλει.
Η Δραπετσώνα μπήκε στον αγώνα με απόδοση που δε θύμιζε Δραπετσώνα και στο 1ο σετ, ο Φοίνικας ήταν μπροστά στο σκορ με μικρές διαφορές, για να γράψει το 1-0.
Στο 2ο σετ, η ομάδα μας ανέβασε θεαματικά την απόδοση της, φτάνοντας εύκολα στην ισοφάριση.
Στο 3ο σετ, η προβληματική μας απόδοση επέστρεψε, με το Φοίνικα να παίρνει ικανές διαφορές μέχρι 14-6, 20-14, με τη Δραπετσώνα να μειώνει στο τέλος, όχι όμως όσο θα θέλαμε.
Στο 4ο σετ, ο Φοίνικας προηγήθηκε μέχρι το 12-6. Όμως η αντίδραση της Δραπετσώνας ήταν καλή, φτάνοντας να προηγηθεί με 16-17. Ο Φοίνικας, δεν κατέθεσε όπλα και με καλό βόλει, έφτασε κοντά στη νίκη, αφού προηγήθηκε με 22-19. Στο σημείο εκείνο η ομάδα μας, με απίστευτο σερί 0-6, έστειλε τον αγώνα στο 5ο σετ, στο οποίο μπήκαμε πολύ καλά προηγούμενοι με 2-6. Ο Φοίνικας, αντέδρασε φτάνοντας στο 5-6, με τη Δραπετσώνα να συνεχίζει να οδηγεί το σκορ με 7-9, 8-10, φτάνοντας στο ματς μπολ με 12-14. Ο Φοίνικας πήρε το ματς μπολ με 15-14, αλλά η Δραπετσώνα είπε την τελευταία της λέξη με σερί 0-3, κατακτώντας το πρωτάθλημα.
Με λάθη η διαιτησία της κας. Λιάκου. Καλή του κ. Χατσικιάν.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: (Μπαμπούνης) Βυθούλκα, Λαμπροπούλου, Φώτη, Μπαλή, Κόρδα, Βλασοπούλου, Βελιανίτη (λ), Κωσταδάμ, Καπάτου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Δούκα, Βαγγή, Χατζηπέτρου, Καραγιαννίδου, Μπουρέλι, Τζώρτζη, Κρεμμύδα (λ), Γρηγοράτου (λ), Φούσκα, Βροντίση, Ιωάννου.
 
Στον άλλο αγώνα της 5ης αγωνιστικής AIOΛOΣ - IΚAΡOΣ 3-0
 
Μετά και τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα διακόπτεται, αφού δε μπορεί να αλλάξει καμία θέση στην εναπομείνασα 6η αγωνιστική.
 
Η  ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (75-17) 70

2. ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ (71-26) 66
3. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ Τ. (59-40) 51
---------------------------------------- 
4. ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ Κ. (52-46) 44
Δραπετσώνα, Φοίνικας και Αίολος ανέβηκαν στη Β΄ Εθνική.
 
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποτελεί μια δικαίωση για την Όλγα Χατζηδημητρίου και τα κορίτσια της, τα οποία κυριολεκτικά έχυσαν έναν τόνο ιδρώτα, από πέρσι τέτοια εποχή με διακοπές μόνο 25 ημερών και χθες είδαν όλον αυτόν τον κόπο τους να επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο.
Απο πλευράς διοίκησης, ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους συντελεστές και άμεσα ξεκινάμε τις εργασίες, για την προετοιμασία της νέας περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...