Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ Χ. 0-3 ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΑΝΤΡΩΝ

Πρώτο βήμα για τα μπαράζ των Πρωταθλητών ο Ηρακλής
O Ηρακλής Χαλκίδας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο πρώτο παιχνίδι για τα μπαράζ των δευτεραθλητών επικρατώντας πολύ εύκολα 3-0 σετ της Ροδίων Άθλησις.

Ο Ηρακλής με όπλο το σερβίς και πολύ καλές επιθέσεις δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην υποδοχή της Ροδίων που δεν άντεξε την πίεση και με μπλοκ που δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα πήρε εύκολες διαφορές σε όλα τα σετ.
Ο Αντωνιάδης προσπαθούσε να βρει λύσεις στην υποδοχή αλλά φαινόταν πάρα πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο ομάδα που άρχισε με τη σειρά της να κάνει αρκετές αλλαγές. Ο Γκολίτσης πέρασε μέσα τον Φίνο που δεν ξεκίνησε τον αγώνα και τον Αλεξάκη που στο τρίτο σετ με καταπληκτικό σερβίς έδωσε ένα αέρα 8-0 στον Ηρακλή και τελικά το 3-0 ήρθε αγόγγυστα.

ΤΑ ΣΕΤ: 20-25, 14-25, 11-25

Ροδίων Αθλησις (Αντωνιάδης)Προδρομίδης, Κάλλας, Καβαρατζής, Γκένοφ, Γιώτης, Μακρής, Μοσχούς,  / Ρουσσέτος, Μαυράκης, Καρύδας, Κοκκολάκης, Ρωσσέτος, Δεληγιώργης,
Ηρακλής Χαλκίδας: (Γκολίτσης) Γεωργόπουλος, Γκόρτσανιουκ, Αδαμόπουλος, Κοντοστάθης (λ), Φωτιάδης, Αντιφάκος, Κολτσιάκης / Φίνος, Αλεξάκης, Μάγγος.
greekvolley.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...