Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ Χ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ VINTAGE ΜΙΚΤΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου 2016 το τουρνουά vintage μικτό της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. αγων. περιόδου 20152016, με το final 4 που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Δραπετσώνας Γ.Κασιμάτης.
Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα του Πήγασου Χαϊδαρίου η οποία νίκησε στον τελικό, με 3-2 σετ, τους Τερμίτες , μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα διάρκειας 130 λεπτών.

Τα σετ 25-21,14-25,19-25, 25-18, 15-17.
Διαιτητές : Μενεσλής Τάσος, Λιάκου Αλεξάνδρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Πανίδη Ιόλη): Μπελεβράτης Γ., Παπαγεωργίου Ε., Μπαρμπάτσης Κ.(αρχηγός), Κογκαλίδου Α, Δημητρούλιας Ι., Δρακούλη Ρ / Σιδέρης Γ., Δημητρούλιας Π., Ντουλμά Ε., Μανωλέα Ε, Δημητριάδης Σπ., Κουτσουράκης Α, Κιτσάκη Θ(λ), Κυριαζής Α.
ΤΕΡΜΙΤΕΣ : Sota A., Παγανόπουλος Δ., Daci L., Αλτιπαρμάκ Δ., Πυρένη Ε., Φραντζής Α., / Κορκοβέλος Χ., Παπαδοπούλου Μ., Παυλάκης Α(αρχηγός), Παππά Μ., Μαυρέας Χ.

Μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές/τριες του final 4:
Καλύτερος πασαδόρος : ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΡΜΙΤΕΣ
Καλύτερος επιθετικός: ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Καλύτερη υποδοχέας: DACI LEO ΤΕΡΜΙΤΕΣ
Καλύτερος μπλοκέρ: ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΟΥ
MVP : ΜΠΕΛΕΒΡΑΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
 
Ο ΣΥΔΠΕ κατέκτησε την 3η θέση αφού νίκησε με 3-1 σετ (29-31,25-17,25-16,25-18) τον ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. 
Οι διαιτητές του αγώνα : ΛΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΜΕΝΕΣΛΗΣ ΤΑΣΟΣ

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν από την ΕΣΠΕΔΑ, ο Πρόεδρος Γιώργος Κογκαλίδης, τα μέλη Δεσάντης Πλάτων και Κογκαλίδης Λευτέρης, ο γεν.γραμματέας της ΟΔΒΕ Κίτσιος Λάμπρος, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕ Αθήνας Μυλωνάκης Αλέξανδρος, ενώ την Επιτροπή Διαιτησίας ΕΣΠΕΔΑ εκπροσώπησε ο Τσάκωνας Θεοφάνης.
Επίσης τους αγώνες παρακολούθησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου ΚερατσινίουΔραπετσώνας Κα Συράκου, την οποία η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί θερμά για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου.
Τέλος, η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά το σωματείο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ για την άψογη συνεργασία με την Ένωση, καθώς και τις ομάδες ΑΟ ΠΗΓΑΣΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΤΕΡΜΙΤΕΣ-ΣΥΔΠΕ-ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και τους φιλάθλους τους που επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Την ίδια θερμή ανταπόκριση αναμένουμε και στα τουρνουά vintage ανδρών και γυναικών που θα γίνουν 19-20/3.

Η ομάδα μας στον ημιτελικό, στάθηκε άτυχη καθώς ενώ προηγήθηκε με 1-0 στα σετς, αποχώρησαν λόγω τραυματισμού οι Βραδής και Όκκας, με αποτέλεσμα ο Πήγασος να φτάσει εύκολα στο 3-1(22-25, 25-19, 25-17, 25-19).
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Σκαρτάδος) Σπάλα, Όκκας, Παπαιωάννου, Καγιαλής, Κρανιδιώτου, Βραδής / Σαββίδης, Αθανασάκος, Κοιμτζόγλου.
ΠΗΓΑΣΟΣ: (Πανίδη) Κογκαλίδου, Δημητρούλιας Ι., Δρακούλη, Μπελεβράτης, Παπαγεωργίου, Μπαρμπάτσης, Κιτσάκη (λ), Δημητρούλιας Π., Σιδέρης, Ντουλμά, Κουτσουράκης.

Στο μικρό τελικό, παρουσιαστήκαμε με πολλά προβλήματα τραυματισμών και το έργο του ΣΥΔΠΕ, έγινε πιο εύκολο, φτάνοντας στη νίκη με 3-1 (29-31, 25-17, 25-16, 25-18).
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Σκαρτάδος) Σπάλα, Σαββίδης, Παπαιωάννου, Καγιαλής, Κρανιδιώτου, Αθανασάκος / Κοιμτζόγλου.
ΣΥΔΠΕ: Πετροχείλου, Πανάγος, Γιοχανετζιάν, Αντωνόπουλος, Δημητρίου, Τσάκας, Σιδέρη (λ), Βελώνης (λ), Κίτσιος, Μεταξά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...