Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAY OFF ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α2

Η αναμενόμενη από την αρχή του πρωταθλήματος ανακήρυξη του αντρικού τμήματος του συλλόγου μας ως πρωταθλήτριας ομάδας Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ και της επιστροφής της στο πρωτάθλημα της Α2, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδι στην Πετρούπολη στο τέλος του αγώνα μας με τον τοπικό ΓΣ, στον οποίο επικράτησε η Δραπετσώνα με 0-3 (18-25, 13-25, 11-25).
Η ομάδα μας, που ήθελε να τελειώσει την υπόθεση πρωταθλήματος, μη θέλοντας άλλη παράταση στην όποια αγωνία υπήρχε, μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη για το σκοπό αυτό και με απόδοση υψηλών προδιαγραφών, έφτασε εύκολα στο τελικό 0-3.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Αντωνόπουλου και Μενεσλή.
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: (Νίτσιος) Τσιμπίδης, Κατραμάδος, Γιαννόπουλος, Χατζηλάκος, Κανελλόπουλος, Φράγκος, Κιαλίου (λ), Ζαχαρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Μπίκος, Κατσής.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης) Μαρμαρινός, Κλώνος, Παυλίδης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Μπαλτάσης, Αντωνιάδης (λ), Τζαννετουλάκος (λ), Μεσσάλας, Καρανικολάου, Ανδρεόπουλος, Λαγογιάννης, Ορμενάι, Στρατηγός.
 
Στον άλλο αγώνα της 4ης αγωνιστικής ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-1
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (58-10) 56
--------------------------------------------------
2. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (51-21) 46
3. ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ (46-30) 39
4. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (41-32) 34  
 
Τώρα πια, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί μέχρι να ξεκαθαριστεί και η 3η και 4η θέση του πρωταθλήματος.
 
Η αναμενόμενη όπως προγράψαμε κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπορεί να ήρθε εύκολα αγωνιστικά, όμως το πολύ δύσκολο είχε γίνει από το καλοκαίρι, όταν κόντρα στην παράδοση, που θέλει ομάδες που υποβιβάζονται δύσκολα να μπορούν να συντηρήσουν και πάλι αξιόμαχη ομάδα, εμείς όχι μόνο το καταφέραμε κρατώντας το βασικό κορμό της ομάδας μας, αλλά αυτός ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο, φτιάχνοντας τελικά μια καλύτερη ομάδα από την περσινή.
Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που μας εμπιστεύθηκαν, δίνοντας τους συγχαρητήρια, όχι μόνο για την άψογη αγωνιστική συμπεριφορά τους, αλλά και για τη γενική παρουσία τους, δηλώνοντας ότι τα καλύτερα έρχονται....
Η περίοδος όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς ακολουθεί ο τελικός κύπελου ΕΣΠΕΔΑ με αντίπαλο την Αρμενική, στον οποίο θέλουμε τη νίκη, ώστε να πραγματοποιήσουμε το νταμπλ, κατακτώντας το κύπελο ΕΣΠΕΔΑ για 2η φορά, μετά το 2010.
Keep walking...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...