Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΗΤΤΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ MACEIO OPEN

arvaniti_karagkouni_maceio
Τον αποκλεισμό από τον α’ γύρο των προκριματικών του Maceio Open 2016 γνώρισαν στην βραζιλιάνικη έδρα οι διεθνείς μας πρωταθλήτριες Αρβανίτη / Καραγκούνη.
Το γνωστό “κάθε αρχή και δύσκολη” επιβεβαιώθηκε για τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες στην πρεμιέρα των προκριματικών της διοργάνωσης του World Tour, καθώς στο διεθνές ντεμπούτο τους, έπειτα από δύο χρόνια, οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη (Νο 16) ηττήθηκαν με 2-0 (21-14, 21-18) από τις Αμερικανίδες Λεντού / Εστέρ και αποχαιρέτησαν πολύ νωρίς τη διοργάνωση.
Ωστόσο η ήττα αυτή μόνο κέρδος αποτελεί για την Εθνική μας ομάδα, που θα συνεχίσει την προετοιμασία της στη Βραζιλία, προκειμένου να βρει καλύτερο  αγωνιστικό ρυθμό, να “δεθεί” περισσότερο παίζοντας απέναντι σε σημαντικές ξένες ομάδες, καθώς σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας τους, προέχει η βελτίωση των σημαντικών τομέων που τις ενδιαφέρει και όχι τόσο τα αποτελέσματα.
Οι Αρβανίτη / Καραγκούνη θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους επί βραζιλιάνικου εδάφους υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Ποθητάκη και επόμενο τεστ για την ομάδα μας θα είναι το Grand Slam τουρνουά στο Ρίο ντε Τζανέιρο, 8-13 Μαρτίου.
 volleyplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...