Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΑΟΚ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου (18η αγωνιστική, 29/2, 18.00, Νοvasports-3)
Δέκα ημέρες μετά την αναμέτρηση τους στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στην Ερμούπολη όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 σετ τον Φοίνικα και πέρασε στον τελικό, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο PAOK Sports Arena σε αγώνα που θα ολοκληρώσει την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (29/2, 18.00, Novasports-3, Διαιτητές: Θεμελής, Δανιηλίδου).

Ο αγώνας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολλά για το πλασάρισμα των δύο ομάδων στην πρώτη 4αδα. Ακόμα και το σκορ θα έχει τη σημασία του σε περίπτωση ισοβαθμίας μετά το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Φοίνικας έχει μικρό πλεονέκτημα καθώς στον Α΄γύρο νίκησε με 3-1 σετ και με πόντους +14 (96-82).  

«Και οι πόντοι παίζουν ρόλο»
Η αποστολή του Φοίνικα βρίσκεται από νωρίς στη Θεσσαλονίκη και στις 20.00 την Κυριακή έχει προπόνηση στο PAOK Sports Arena. O Nτούσκο Νίκολιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Προβάδισμα Φοίνικα 7-5
Ο Φοίνικας Σύρου με τον ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστεί 13 φορές από το 2008 οπότε οι νησιώτες ανέβηκαν στην Volleyleague. Ο Φοίνικας προηγείται στις νίκες με 8-5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...