Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα ραντεβού για τους 4 αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων, για το Σαββατοκύριακο, είναι τα εξής:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: ΡΕΠΟ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Το Σάββατο 27/02 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, οι εξής αθλήτριες: Λεκάι Κλ. - Μαρμαρινού - Βενεκέ Μ. - Καγιαλή - Καζάκου - Λεούση - Βενεκέ Στ. - Τσέλιου Ελ. - Σωτηρίου - Μπουλούμπαση Δ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Το Σάββατο και ώρα 15:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για τη Γλυφάδα, όπου θα μας υποδεχτεί η Ευρυάλη, οι εξής αθλήτριες: Χρυσού - Καγιαλέ - Χοτζαλάρι - Φλιάτουρα - Στεφοπούλου - Όκκα Χρ. - Τσεκούρα -  Τσαούση - Κάβουρα -  Βαρσάκη Μ.  - Σκέντζου - Τασιγιαννάκη - Στεργιοπούλου - Βαρσάκη Δ..

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 28/02 και ώρα 10:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για την Αργυρούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί η ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Δριβάκου - Χαχάμη - Καστρίτση - Βλαντίδου - Μπάβα - Φώτου Αν. - Κυρίσογλου - Νόου Δ. - Ταμπάκου - Αντωνοπούλου - Γιουνούς - Λυμπεροπούλου - Όκκα Γ.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Την Κυριακή 28/02 και ώρα 11:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Ευρυάλη, οι αθλητές που θα ειδοποιηθούν στη σημερινή προπόνηση. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...