Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΠΙΔΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Η Ηλιούπολη είναι η ομάδα που συμπλήρωσε το τελευταίο κομμάτι του παζλ του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί 4-5 Μαρτίου στη Χίο (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οι άλλες τρεις ομάδες).
Η ομάδα της Ηλιούπολης επικράτησε στον τελευταίο αγώνα της προημιτελικής φάσης, μετά από φοβερή μάχη, με 3-2 της Ελπίδας στο κατάμεστο κλειστό των Αμπελοκήπων και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στην κλήρωση των ημιτελικών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25/2 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα η Ηλιούπολη έχοντας τον αέρα από τις δύο συνεχόμενες νίκες της στο πρωτάθλημα και την εμπειρία, κατάφερε στα δύο πρώτα σετ να εκμεταλλευτεί το άγχος της Ελπίδας και να τα κατακτήσει.
Στη συνέχεια όμως ο αγώνας απέκτησε άγρια ομορφιά καθώς η Ελπίδα εκμεταλλευόμενη και την κόπωση της Ηλιούπολης (έπαιξε πέντε σετ την Κυριακή) ξαναμπήκε στο παιχνίδι.
Το τρίτο σετ ήταν μια φοβερή μάχη με τις δύο ομάδες από ένα σημείο και μετά να πηγαίνουν πόντο, πόντο και την Ηλιούπολη να χάνει τρία ματς μπολ και να χάνει και το σετ με 31-29, ενώ στο δ’ σετ η Ελπίδα είχε από την αρχή το προβάδισμα φτάνοντας το 24-21 που έγινε 24-23 αλλά με άουτ επίθεση το ματς πήγε στο τάι μπρέικ.
Εκεί όμως η Ηλιούπολη προηγήθηκε 1-3, 3-6 και 5-11 δείχνοντας ότι έχει την πρόκριση στα χέρια της, με τη γηπεδούχο ομάδα να τρέχει ένα σερί 5-0 (με τα σερβίς της Δροσοπούλου) μειώνοντας στο 10-11, ενώ είχε και κόντρα επίθεση για να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε με την Γιοβάνη να παίρνει δύο συνεχόμενους πόντους και την Ηλιούπολη να φτάνει τελικά στη νίκη.

Τα σετ: 20-25, 16-25, 31-29, 25-23, 11-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...