Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ο ΜΙΛΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ

Πρωταθλητής ΕΣΠΕΔΑ ο Μίλωνας  
 Ο Μίλωνας αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΣΠΕΔΑ καθώς στο μεγάλο τελικό επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στο παγωμένο, αλλά με αρκετό κόσμο, «Μελίνα Μερκούρη».
 Η ομάδα της Νέας Σμύρνης παίζοντας πολύ ωραίο βόλεϊ με πρωταγωνιστή τον Σπυριούνη που στέφθηκε MVPτου τουρνουά, αντιμετώπισε ένα επίσης πολύ καλό Ολυμπιακό που κόντραρε στα ίσα τον Μίλωνα αλλά που ωστόσο στα σημεία ήταν σχεδόν ανίκητος ιδίως όταν άρχισε να παίρνει στροφές ο Σπυριούνης.
Στο πρώτο σετ ο Σπυριούνης έβαλε μπροστά 12-17 αλλά στη συνέχεια ο Κανάνι σταμάτησε τον Σπυριούνη με μπλοκ, ταυτόχρονα έγιναν λάθη και ο Ολυμπιακός πλησίασε για να ισοφαρίσει τελικά με πρωταγωνιστή τον Μπαρμπούνη στο 23-23 αλλά έγιναν 2 λάθη από Γαλιώτο και Μπεζάνι για να πάρει το σετ ο Μίλωνας 23-25.
Στο δεύτερο σετ ο Μίλωνας πέρασε μπροστά αλλά ο Ολυμπιακός με τον Μπαρμπούνη πλησίασε στο 4-5 για να ισοφαρίσει 6-6 με τον Θεοδώρου. Το σετ ήταν «κλειστό» για αρκετή ώρα καθώς δε κατάφερνε καμία ομάδα να ξεφύγει αλλά μετά το 14-14 έγινε λάθος σερβίς και ο Ολυμπιακός ξέφυγε 17-14, πολύτιμο τρίποντο καθώς δε κατάφερε ο Μίλωνας να πλησιάσει και παρά τα λάθη του Ολυμπιακού η διαφορά κρατήθηκε ως το 22-17, ο Μίλωνας με Παπασταματάτο και Σπυριούνη πλησίασε στους -2 αλλά ο Ολυμπιακός κρατήθηκε μπροστά για να πάρει το σετ 25-23.

Στο τρίτο σετ οι ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό παλεύοντας πόντο-πόντο αλλά αυτή τη φορά ήταν ο Μίλωνας που ξέφυγε μετά το 14-14 καθώς Παπασταματάτος που έκανε πολύ καλή δουλειά επιθετικά και στην υποδοχή σε αυτό το σετ και ο Σπυριούνης έφεραν το Μίλωνα μπροστά 16-20 και 18-23 για να τελειώσει το σετ 21-25 με τον Σπυριούνη.
Στο τέταρτο σετ τα πράγματα ξεκαθάρισαν πιο μπροστά καθώς ο Μίλωνας μετά το 6-6 του Κανάνι πήρε διαφορά 6-9 με τον Παπαδόπουλο που είχε κάνει δύσκολο τη ζωή των υποδοχέων και στο πρώτο σετ με το σερβίς του. Ο Παπασταματάτος έκανε το 9-11 ακολούθησαν λάθη και μπλοκ για να γίνει το 11-19 με τον Καρατζά και στη συνέχεια το σετ έκλεισε εύκολα υπέρ του Μίλωνα με πλασέ του Παπασταματάτου.

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΤ
ΤΑ ΣΕΤ: 23-25, 25-23, 21-25, 14-25
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Ολυμπιακός: Μπαρμπούνης, Γαλιώτος, Κανάνι, Μελιγγιώτης, Συναδινός (λ), Θεοδώρου, Μελιάδης, Μπεζάνι, Ζωγραφάκης, Μαζωνάκης, Μαγκανάς
Μίλωνας:Σπυριούνης, Καρατζάς, Παπασταματάτος Μ., Παπαδόπουλος Αλ., Φιλίππου, Τσάλλας, Φωστέρης (λ), Κανάσαρος, Χαντζατόγλου, Κοτομάτας, Θεοδωρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Σαλωνίτης, Γεωργίου (λ)

Ακολούθησαν οι απονομές του τουρνουά με την «στέψη» των καλύτερων:
MVP και καλύτερος Επιθετικός Κυριάκος Σπυριούνης, Μίλωνας
Κεντρικός καλύτερος Καρατζάς Νίκος, Μίλωνας
Καλύτερος πασαδόρος Μάρκος Γαλιώτος, Ολυμπιακός
Καλύτερος υποδοχέας Πέτρος Μαγκανάς, Ολυμπιακός

Στη συνέχεια πήραν τιμητικά διπλώματα σαν τέταρτη καλύτερη ομάδα ο Ακάδημος, ακολούθησε η απονομή των χάλκινων μεταλλίων και του κυπέλλου στην τρίτη, Αρμενική, ασημένια μετάλλια και κύπελλο για τον δεύτερο Ολυμπιακό και χρυσά μετάλλια και κύπελλο για τον πρωταθλητή της ΕΣΠΕΔΑ, Μίλωνα.
greekvolley.com

 Αγώνας για θέσεις 3-4
Αρμενική - Ακάδημος 3-2 (29-27, 13-25, 17-25, 25-18, 16-14
Αρμενική (Τσιόκας) : Δημούδης, Κικιάν, Λολάκης, Γιδόπουλος (λ), Μαρτιροσιάν, Πετοσιάν, Σαχνίδης, Βαβούλας, Χατσατριάν Τσεμενιάν, Πογοσιάν, Μαργκαριάν(λ), Αξιώτης, Νουριάν
Ακάδημος Αργυρούπολης (Τσιτσίπας): Τσιτσίπας, Αλαφραγκής, Γιαννακάκης, Πανταζής, Τζεμπελίκος, Αναγνωστόπουλος (λ), Αλυμάρας, Σέρφας, Κυριακέας, Παππάς, Τζεμπελίκος.

Στο γήπεδο παρέστησαν από την ΕΣΠΕΔΑ, ο Πρόεδρος Γιώργος Κογκαλίδης, ο Γεν.Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής και το μέλος του ΔΣ Λευτέρης Κογκαλίδης.Επίσης από την Επιτροπή Διαιτησίας ΕΣΠΕΔΑ ο Τσάκωνας Θεοφάνης.
Τους αγώνες παρακολούθησαν και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Ζαλμάς Νίκος, Γκούντας Κώστας, Κυριακάκης Σπύρος και Παπαχρήστος Γιάννης.

Τέλος, η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά το σωματείο Ολυμπιακός καθώς και τον αθλητικό οργανισμό του δήμου Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη για την άψογη συνεργασία με την Ένωση και την προσφορά τους στη διεξαγωγή της διοργάνωσης στο κλειστόγυμναστήριο Ρέντη, καθώς και τα τέσσερα σωματεία ΑΚΑΔΗΜΟ-ΑΡΜΕΝΙΚΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΜΙΛΩΝΑ και τους φιλάθλους τους που επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΕΦΗΒΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.
 
2006-07
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
2.ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ
3. ΑΟ Γ.ΖΩΗ
 
2007-08
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
2. ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
 
2008-09
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
2. ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
 
2009-10
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
2. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
 
2010-11
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
2. ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
3. ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
 
2011-12
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
2. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
3. ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
 
2012-13
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
2. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
3. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
 
2013-14
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
2. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
3. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
 
2014-15
1.ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
2. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
 
2015-16
1.ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
2.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
3.ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...