Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ένα συμβολικό δώρο στους αθλητές και αθλήτριες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας volley Δραπετσώνας

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους αθλητές και αθλήτριες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας volley λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα διανεμήθηκε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, τους προπονητές και τους εφόρους της ανδρικής και γυναικείας ομάδας volley μια συσκευασία κρασιού προσφορά της εταιρείας «Αμπελόεις» η οποία συνοδευόνταν με τις εορταστικές ευχές του χορηγού, των υπευθύνων της Ακαδημίας Star Volley και του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας.

Το όνομα της «αμπελόεις» σημαίνει στην αρχαϊζουσα «αμπελώνες» και η εταιρεία «Αμπελόεις», έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία εκλεκτού και ποιοτικού οίνου στις πλαγιές της Χαλκιδικής.  Για την επίτευξη του στόχου της επέλεξε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες με καθοδηγητές διεθνώς αναγνωρισμένους γάλλους οινολόγους με εμπειρία δεκαετιών σε φημισμένα οινοποιεία του εξωτερικού.
Αποτέλεσμα είναι η παραγωγή και διάθεση μιας σειράς εκλεκτών κρασιών τα οποία προσέφερε η εταιρεία στους αθλητές και τις αθλήτριες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας volley με τις θερμότερες ευχές της.
Το έργο που γίνεται είναι εμφανές σε όλους τους τομείς και μας γεμίζει αισιοδοξία και ευθύνη η αναγνώριση της προσπάθειας και του αποτελέσματος.


Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους της εταιρείας για την ευγενική χειρονομία τους και τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ευτυχία και Ευημερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...