Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα ραντεβού των 5 αναπτυξιακών αγώνων για το Σαββατοκύριακο, είναι τα εξής:

ΠΑΙΔΕΣ: Το Σάββατο 19/12 και ώρα 12:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Κύζικο, οι εξής αθλητές: Κογκαλίδης, Δαρδανός, Λεκάι, Κασαπίδης, Αμοριανός Μ., Αμοριανός Π., Τσουλφάς, Γρηγοράτος, Χαρακλάνης, Διαμαντής.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 19/12 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'' στις 12:00 για να αναχωρήσουμε για το Ρέντη, όπου θα μας υποδεχτεί ο Ολυμπιακός, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Χάνου Κ., Ιωάννου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Μαρκάκη, Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Λεπίδου, Χάνου Στ., Κουμρόγλου, Χρυσού, Βούλγαρη.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 20/12 και ώρα 12:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για το Ρέντη, όπου θα μας υποδεχτεί ο Ολυμπιακός, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Γρηγοράτου, Φούσκα, Ιωάννου, Στοίτσεβα, Παπαδόγγονα, Ζάππα, Πολυμεροπούλου, Θωμαίδου, Μοίρα, Χάνου Κ., Μαρκάκη.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Την Κυριακή 20/12 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για την Αργυρούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί η ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Χαχάμη, Γιουνούζ, Τσέλιου, Βλαντίδου, Καστρίτση, Δριβάκου, Σωτηρίου, Ταμπάκου, Λεκάι.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 20/12 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί ο τοπικός ΓΣ, οι εξής αθλήτριες: Μοίρα, Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Νόου, Χίου, Κανελλοπούλου, Χάλαρη, Όκκα, Λυμπεροπούλου Ειρ., Κούτσου, Νουρλιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...