Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση των ζευγαριών για την 1η αγωνιστική του κύπελου Ελλάδας αντρών και γυναικών.
Η κλήρωση για το σύλλογο μας, είναι η εξής:
Το γυναικείο μας τμήμα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. Η Παλλήνη, μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες και 2 ήττες, στο 2ο υποόμιλο του α΄ όμιλου και διεκδικεί την άνοδο της στην Α1. Πρόκειται βέβαια για μια πολύ καλή ομάδα και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Για την ομάδα μας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, να συναντήσουμε ομάδα ανώτερης κατηγορίας και να τεστάρουμε τις δυνατότητες μας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Δραπετσώνα στις 5 ή 6 ή 9/12/15.
Το αντρικό μας τμήμα, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής στον όμιλο της ΕΣΠΑΑΑ.
Στο πρωτάθλημα κατέχει τη 2η θέση με 14 πόντους από 5 νίκες και 1 ήττα και διεκδικεί την άνοδο του στην Α2.
Στο κύπελο έχει πραγματοποιήσει δύο εκτός έδρας νίκες με 0-3 επί των ΑΕ ΓΚΥΖΗ και ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΑ και βέβαια δεν πρόκειται για ευκαταφρόνητη ομάδα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 12 ή 13 ή 16/12/15 στην Αγ. Παρασκευή.
Για τα υπόλοιπα ζευγάρια θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...