Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΟ ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο κλειστό γυμναστήριο Δραπετσώνας ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/11 στις 18:00 ο αγώνας του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών μεταξύ των ομάδων Πορφύρας - Ολυμπιακός.
Ο αγώνας διεξάγεται στο κλειστό μας και όχι στο ''Π. Σαλπέας'', γιατί ο Πορφύρας, ως γηπεδούχος θέλει να διεξαχθεί ο αγώνας σε μεγαλύτερο χωρητικότητας γήπεδο, ώστε να μπορούν να τον παρακολουθήσουν απρόσκοπτα περισσότεροι φίλοι των δύο ομάδων και του αθλήματος.
Χαρακτηριστικό γεγονός είναι ότι ο Πορφύρας επιστρέφει στο γήπεδο μας, μετά τη συμμετοχή του το 2006, στον τελικό κύπελου της ΕΣΠΕΔΑ με το Θρίαμβο και ο Ολυμπιακός, επιστρέφει μετά το 2005, όταν και χρησιμοποιούσε το γυμναστήριο μας, ως έδρα του, στο πρωτάθλημα της Α1.
Εννοείται ότι από το σύλλογο μας, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την άριστη φιλοξενία και των δύο ομάδων, όπως και για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα.
Επίσης καλούνται όλες και όλοι οι αθλητές - ριες μας, όπως παρακολουθήσουν τον αγώνα, γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, να παρακολουθήσουν αγώνα της Α1 στο γήπεδο μας.
Για την καλύτερη οργάνωση μας, όλοι μας θα καθήσουμε στο τελευταίο από την είσοδο διάζωμα της εξέδρας.
Διευκρινίζεται ότι όλες-οι αθλητές-ριες, έχουν ελεύθερη είσοδο, ενώ για τους ενήλικες συνοδούς, θα υπάρχει εισιτήριο το οποίο τιμάται 5€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...