Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

LIVE: ΔΑΣ Δραπετσώνας - Μελάς Αγ. Ελευθ. στις 21:00!

LIVE: ΔΑΣ Δραπετσώνας - Μελάς Αγ. Ελευθ. στις 21:00!Την Πέμπτη 22.10.2015 ξεκινάει το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ στο οποίο συμμετέχει η γυναικεία volley της Δραπετσώνας. Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα της ανδρικής ομάδας volley στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, μια ακόμη αμάδα ξεκινάει την προσπάθεια ανόδου στην επόμενη κατηγορία με υπομονή και προσήλωση στους στόχους αλλά και με βάση τη συστηματική δουλειά και προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Το ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας με την ομάδα του Μελά Αγ. Ελευθέριου θα μεταδοθεί "ζωντανά" απο το χορηγό επικοινωνίας, το sportshero το οποίο έχει ανάλάβει και το έργο της προβολής και μετάδοσης αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων της Δραπετσώνας και της Ακαδημιας Star Volley.
Δείτε λοιπόν σε "ζωντανή" μετάδοση μέσω του sportshero το σημαντικό αυτό αγώνα ενώ αναμένουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου και τους γονείς τους καθώς και τους φίλους του volley του συλλόγου, να παρακολουθήσουν απο κοντά στο γήπεδο και αυτή την προσπάθεια του τμήματος volley του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...