Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

FOREVER FAB: ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ


//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/321_large.jpgΟ χρόνος μιας συνηθισμένης μέρας σας μοιράζεται σε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, από το σχολείο και τα καθημερινά ψώνια, τον εργασιακό σας τομέα, το νοικοκυριό του σπιτιού, την παραλαβή των παιδιών από το σχολείο και άλλες τόσες πολλές που κάνουν το εικοσιτετράωρο να φαίνεται πολύ μικρό.

Η λύση για να ανταπεξέλθετε στο φορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας είναι το Forever FAB, ένα Φυσικό Ενεργειακό Ποτό σχεδιασμένο για να γεμίζει τις «μπαταρίες» σας, όποτε αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν. Διαθέτει απίθανη γεύση και βολική συσκευασία για να το έχετε μαζί σας παντού.
Το FAB είναι διαφορετικό από κάθε άλλο ποτό γιατί προσφέρει άμεσα ενέργεια που διαρκεί.

Η άμεση ενέργεια προέρχεται από το γκουαρανά, ένα φυσικό συστατικό που είναι πολύ διαδεδομένο στη Βραζιλία, ενώ το μακράς διάρκειας αποτέλεσμα προέρχεται από την τεχνολογία ADX7, ένα μείγμα προσαρμοσιογόνων βοτάνων που αυξάνουν φυσικά την αντοχή και άλλων θρεπτικών συστατικών που δημιουργήθηκε από έναν κορυφαίο Ρώσο επιστήμονα και ερευνητή για τα αθλήματα.

Η τεχνολογία ADX7 έχει βοηθήσει τους Ρώσους να αποκτήσουν αθλητές με περισσότερα από 130 μετάλλια στο στίβο σε Ολυμπιακούς αγώνες. Αναζωογονηθείτε κάθε στιγμή της ημέρας με το FAB, το Φυσικό Ενεργειακό Ποτό που θα σας προσφέρει ενέργεια και δύναμη για άριστες αποδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν απευθυνθείτε στα ληφθέντα αρχεία PDF.
products/321_FAB.pdf
Για τις παραγγελίες σας, πατήστε ΕΔΩ.
Για προνομιακή τιμή, επικοινωνήστε στο george.kogkalidis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...