Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΡΙΩΝ ΜΑΣ

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Δραπετσώνας η 1ηενημέρωση των γονέων των αθλητών και αθλητριών των τμημάτων volleyτου αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η HeadCoachτης Ακαδημίας κα Ολγα Χατζηδημητρίουπολλοί προπονητές των τμημάτων υποδομών, οι έφοροι και φυσικά πολλοί γονείς οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να θέσουν τις ερωτήσεις τους για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς η οποία σηματοδοτείται από την έναρξη της συνεργασίας του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας με την Πρότυπη Ακαδημία StarVolleyκαι την από κοινού προσπάθεια αναβάθμισης του δημιουργικού έργου της εκμάθησης volleyστα πολυπληθή τμήματα υποδομών του συλλόγου.
Τα βασικά θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του τμήματος Volley κ. Γιώργο Κογκαλίδης και ο Διευθυντής της Ακαδημίας StarVolley κ. Βασίλης Τζώρτζης ήταν τα ακόλουθα:
  • Το πλαίσιο και οι προοπτικές της συνεργασίας.
  • Η έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς.
  • Ο καινούργιος αθλητικός εξοπλισμός προπονήσεων που παραδόθηκε στο σύλλογο.
  • Η Κάρτα Υγείας αθλητή - Σύστημα Υγείας ΠΑΡΟΝclub και συνεργασία με πολυιατρείο ΕΡΕΣΣΩ.
  • Οι σημαντικές παροχές και εκπτώσεις σε αθλητές του συλλόγου από το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.
  • Η Κάρτα μέλους Ακαδημίας και οι ανταποδοτικές παροχές χορηγού για τους γονείς των αθλητών / αθλητριών.
  • Οι Αθλητικές υποτροφίες για σπουδές στο εξωτερικό – συμμετοχή σε πανεπιστημιακά πρωταθλήματα volley.
  • Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων τμημάτων υποδομών (Web TV) – παραγωγή «τηλεοπτικής» μετάδοσης.
  • Η συμφωνία με δύο (2) χορηγούς επικοινωνίας για την προώθηση και προβολή των δράσεων της Ακαδημίας και του συλλόγου.
  • Η έναρξη συνεργασίας με διαπιστευμένο αθλητικογράφο για την κάλυψη των θεμάτων και των δράσεων της Ακαδημίας και του συλλόγου.
  • Η μηχανογραφική εφαρμογή sports management ATHLESIS.
  • Τα προγράμματα αθλητικών χορηγιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και.
  • Ο προγραμματισμός για την αποστολή ομάδων τμημάτων υποδομών σε διεθνή τουρνουά volley (προετοιμασίας) στο εξωτερικό.
Ο βαθμός νέων εγγραφών και ενσωμάτωσης  των νέων αθλητών και αθλητριών είναι πραγματικά εντυπωσιακός και αισθανόμαστε την ανάγκη δημόσια να καλωσορίσουμε τους νέους αθλητές και αθλήτριες και τις οικογένειές τους και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους προς το σύλλογο και την προοπτική αυτής της στραηγικής συνεγασίας . Η Διοίκηση του συλλόγου ήδη εργάζεται στην κατεύθυνση της αναζήτησης  και εξασφάλισης πρόσθετων αθλητικών χώρων για την καλυτερη λειτουργία και εξυπηρέτηση στο μέλλον των τμημάτων στα οποία διαρκώς προστίθενται νέα μέλη.
Στη συνάντηση παρευρήκε ο Διευθηντής του Paron Club κ. Δημήτρης Μαρνέρης ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του παρουσίασαν τις παροχές του συστήματος υγείας που πρσφέρει το σύστημα υγείας Paron Club μέσω Ομίλου πανελλαδικής παροχής ιατρικών  υπηρεσιών υγείας "MVP GROUP" στους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου ΔΑΣ Δραετσάνας και της Ακαδημίας StarVolley.
Τέλος, οι γονείς ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του τμήματος Volley κ. Γιώργο Κογκαλίδη για τον Εσωτερικό Κανονισμό της Λειτουργίας του τμηματος volley.
Τη σημαντική αυτή συνάντηση κάλυψε το δικτυακό μέσο sportshero.grτο οποίο για την περίοδο 2015-2016 είναι ο χορηγός επικοινωνίας της Ακαδημίας Star Volley.
Δηλώσεις Β. Τζώρτζη“Μια νέα αθλητική χρονιά ξεκινάει και ευχόμαστε Υγεία και Πρόοδο σε όλους τους τομείς για τους αθλητές και τις αθλήτριες και τις οικογένειές τους. Η φετεινή χρονιά δεν είναι μια συνηθισμένη χρονιά για τα τμήματα volleyτης Δραπετσώνας. Μετά από σχεδιασμό και μεγάλη προσπάθεια, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε στους αθλητές και τις αθλήτριες και τις οικογένειές τους μια σειρά σημαντικών και αναβαθμισμένων παροχών – πολλές από τις οποίες παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού – έτσι ώστε απερίσπαστοι να επικεντρωθούν στο αθλητικό έργο και να χαρούν τη συμμετοχή τους στο άθλημα του volley. Ο στόχος είναι το σύνολο των ομάδων υποδομών να ενταχθεί σε μια προγραμματισμένη και δυναμική πορεία ανάπτυξης και ατομικής και ομαδικής βελτίωσης και προόδου ώστε σε βάθος χρόνου να παρουσιάζουν μια αναβαθισμένη εικόνα προόδου στο άθλημα. Πολλά έχουν γίνει μέχρι σήμερα πολύ περισσότερα θα ακολουθήσουν στο σύντομο μέλλον και σε βάθος χρόνου. Στο εγχείρημα αυτό καλούμε όλους τους γονείς να δώσουν την παρουσία τους και να γίνουν συμμέτοχοι αυτής της μοναδικής προσπάθειας που από κοινού υλοποιούμε με όλες τις ομάδες υποστήριξης του αθλητικού συλλόγου και της Ακαδημίας. Και όπως αναφέρει και το moto της Ακαδημίας Finem Respice: Σκέψου το τέλος (του δρόμου) – Σκέψου το αποτέλεσμα !  Καλή νέα αθλητική χρονιά!”

Γιάννης Κούζηλος

Για όσους ενδιαφέρεστε για περισσότερες λεπτομέρειες, κατεβάστε την παρουσίαση (pdf) στον πάρα κάτω σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...