Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Με δεύτερη εκτός έδρας νίκη με το ίδιο μάλιστα σκορ 1-3 (20-25, 13-25, 25-22, 21-25), αυτή τη φορά επί του Σαρωνικού, συνέχισε την πορεία του το γυναικείο μας τμήμα στο θεσμό του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ.
Τα κορίτσια μας, δυσκολεύτηκαν πολύ, να προσαρμοστούν στις γνωστές γηπεδικές συνθήκες, οι οποίες πέρα από τη χωρητικότητα, χθες είχαν και οι δύο ομάδες να αντιμετωπίσουν και την ολισθηρότητα του αγωνιστικού χώρου, λόγω μεγάλης υγρασίας.
Η ομάδα μας, μόνο στο 2ο σετ, απέδωσε ικανοποιητικό βόλει, αφού στο 1ο έψαχνε ακόμα το χώρο, ενώ η συνέχεια ήταν λίγο αγχωτική, ώστε να αποφύγουμε τυχόν τραυματισμό, επειδή όσο πέρναγε η ώρα ο αγωνιστικός χώρος γλιστρούσε όλο και περισότερο. Φυσικά δεν μπορούσε ο αγώνας να αναβληθεί, λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων, αλλά ευτυχώς η φιλότιμη προσπάθεια των ανθρώπων του Σαρωνικού, οι οποίοι με πετσέτες σκούπιζαν συνέχεια τον αγωνιστικό χώρο, απέτρεψαν τα χειρότερα. 
Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για  ποιοτικό βόλει.
Ο Σαρωνικός, έδειξε ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Τώρα πια, προκριθήκαμε στα προημιτελικά και θέλουμε άλλη μία νίκη για την πρόκριση μας στα ημιτελικά και στο κύπελλο Ελλάδας, όπου εκεί μπαίνουν πια και οι ομάδες της Α2.
Ο επόμενος αντίπαλος μας, θα είναι ο νικητής του σημερινού αγώνα Κύζικος - Αγ. Ανάργυροι, το Σάββατο 17/10.
Με λάθη η διαιτησία της κας. Δρακοπούλου και του κ. Νεστορίδη.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: (-) Λορέτζου, Χατζίκου, Koυμβάκη, Γιαννούλη, Τσιούστα, Καλοκούβαρου, Κλέλλη (λ), Σταθοπούλου, Γκούρι.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Χατζηπέτρου, Καραγιαννίδου, Βαγγή, Τζώρτζη, Δούκα, Μπουρέλι, Κρεμμύδα (λ), Ιωάννου, Πολυμεροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...