Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Νικηφόρα πρεμιέρα χθες για το γυναικείο μας τμήμα - αλλά και για ολόκληρο το σύλλογο - για τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.
Συγκεκριμένα για την 1η αγωνιστική του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ γυναικών, η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και ύστερα από καλή εμφάνιση, προκριθήκαμε με νίκη 1-3 (17-25, 17-25, 25-22, 23-25).
Στον αγώνα μπήκαμε με όρεξη και με σωστό και αποτελεσματικό παιχνίδι, δε συναντήσαμε ιδιαίτερα προβλήματα και προηγηθήκαμε εύκολα με 0-2 σετς. 
Ίδια εικόνα και στο 3ο σετ, στο οποίο σιγά - σιγά κτίζαμε μια διαφορά, μέχρι το 14-18. Όμως στο σημείο αυτό, δείξαμε κάποια χαλαρότητα, με αποτέλεσμα το Περιστέρι, με αντεπίθεση να ισοφαρίσει αρχικά 20-20 και στη συνέχεια να προηγηθεί με 23-21, μειώνοντας παράλληλα και το σκορ.
Στο 4ο σετ, το Περιστέρι, αναθάρρησε και κτύπησε την ισοφάριση του σκορ, αλλά η ομάδα μας, έδειξε τον απαιτούμενο χαρακτήρα και αφού προηγήθηκε με 7-10, 15-20, έστω και δύσκολα, πήρε σετ, νίκη και πρόκριση, αφού πρώτα το Περιστέρι, κατάφερε να ισοφαρίσει με 22-22.
Τώρα πια, για τη 2η αγωνιστική του κύπελου, θα αγωνιστούμε αύριο στο νησί του βόλει την Αίγινα, με τους φίλους μας του Σαρωνικού.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Τσάκα και Μενεσλή.
ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: (Κουγιουμτζόγλου) Μπουλά, Κασουρίδου Αλ., Βρυσοπούλου, Σιώρη, Σιδηροπούλου, Κουβέλη, Τριανταφύλλου (λ), Κασουρίδου Β., Τσάτουμα, Παυλοπούλου, Κορομπίλη, Βουκιά.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Χατζηπέτρου, Καραγιαννίδου, Βαγγή, Τζώρτζη, Δούκα, Μπουρέλι, Κρεμμύδα (λ), Ιωάννου, Λιόλιου, Φούσκα, Μαθιουδάκη, Πολυμεροπούλου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...