Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Η Έλενα Μαθιουδάκη στο SportsOnAir.gr

math
 
Η Έλενα Μαθιουδάκη μιλάει αποκλειστικά στο SportsOnAir.gr για την μεταγραφή της στην Δραπετσώνα, για την Πρότυπη Ακαδημία και έρχεται σε δύσκολη θέση αρχικά και εν συνεχεία γελάει σε μία από τις ερωτήσεις μας.

Για ποιο λόγο πήγες στην Δραπετσώνα;
«Πήρα την απόφαση να πάω στην Δραπετσώνα γιατί ήξερα οτι είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους, με μια διοίκηση που πάντα στηρίζει το έμψυχο της υλικό και μια δυναμική και καταξιωμένη προπονήτρια που εγγυάται την εξέλιξη της κάθε παίχτριας ξεχωριστά και κατ' επέκταση και της ομάδας όλης».


Οι στόχοι της ομάδας ποιοι είναι;
«Στόχος της ομάδας μου φέτος είναι να προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να γινόμαστε καλύτερες, να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με σκοπό η ομάδα να διεκδικήσει μία θεση στην κορυφή της βαθμολογίας».


Πες μας λίγα λόγια για το πως βλέπεις την καινοτόμα ιδέα με το ξεκίνημα της Πρότυπης Ακαδημίας, μιας και πρώτη ομάδα που θα συνεργαστεί με την Ακαδημία, θα είναι η Δραπετσώνα.
mathioudaki«Η δημιουργία της Πρότυπης Ακαδημίας βόλεϊ είναι ένα ταξίδι ανάπτυξης και προόδου στο χώρο του ερασιτεχνικού βόλεϊ, μια καινοτόμα ιδέα που δίνει βάση στις υποδομές που αποτελούν το φυτώριο απ' το οποίο θα βγουν οι αθλητές που θα αποτελέσουν το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα.
Είναι μεγάλη μου χαρά που ανήκω στην ομάδα της Δραπετσώνας, η οποία θέλησε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια του κυρίου Τζώρτζη Βασίλη, ο οποίος είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της Ακαδημίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι σαν ομάδα ενστερνίζεται την φιλοσοφία και κουλτούρα του εγχειρήματος αυτού».

Η Έλενα εκτός από το βόλεϊ με τι άλλο ασχολείται;
«Είμαι φοιτήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σύντομα πτυχιούχος».


Πώς θα ένιωθες αν έπαιζες αντίπαλη με την αδερφή σου; (σ.σ. η αδερφή της Ευτυχία αγωνίζεται στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου)
mathioudaki 1«Πολύ δύσκολη ερώτηση. Έχω παίξει πολλές φορές συμπαίχτρια με την αδερφή μου αλλά ποτέ δεν έτυχε αντίπαλη. Αν μου τύχαινε ίσως να ήταν λίγο δύσκολο πριν τον αγώνα σαν σκέψη αλλά με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή θα αγωνιζόμουν για το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας μου και μόνο. Το σίγουρο όμως είναι ότι μετά το τέλος του αγώνα θα είχαμε την ευκαιρία να αστειευτούμε και να πειράξουμε η μία την άλλη (γέλια)».

Η Έλενα είναι γεννημένη στις 01/12/1992 και έχει ύψος 1.63 
Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης το 2002 όπου και έμεινε για 9 χρόνια, το 2011-2012 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Σ.Ηλιουπολης και την διετία 2013-2015 "μετακόμισε" στο Λαγονήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...