Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Με την αρχή της φετινής περιόδου, το ιστολόγιο μας πραγματοποίησε ένα νέο τεράστιο ρεκόρ επισκέψεων αφού κατά τη χθεσινή ημέρα μας επισκεφτήκατε 4.634 μοναδικοί χρήστες, ξεπερνώντας κατά πολύ το περασμένο ρεκόρ, που σημειώθηκε φέτος το Μάρτιο με 2.477 επισκέψεις σε μία ημέρα.
Φαίνεται ότι με την έναρξη της περιόδου και ειδικότερα μετά τη σύμπραξη με την star volley academy, το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στα προγράμματα του συλλόγου μας έχει εκτοξευτεί, όπως φαίνεται και από τα πάρα πολλά τηλεφωνήματα που δεχόμαστε.
Σε κάθε περίπτωση μέχρι τέλους της εβδομάδας θα αναρτηθούν όλες οι πληροφορίες για όλα τα τμήματα, αλλά επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για τα μικρά κορίτσια των τμημάτων παγκορασίδων και ακαδημιών, σας ενημερώνουμε ότι την προσεχή Δευτέρα 31/08 και ώρες 14:00 - 17:30 στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', θα υπάρχει ανοιχτή ενημέρωση όλων των κοριτσιών - παλιών και νέων - θα γίνει η πρώτη καταγραφή και στη συνέχεια θα χωριστούν στα 8 διαφορετικά τμήματα που θα υπάρξουν κατά τη φετινή περίοδο.
Άρα, κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, καλούνται όλα τα κορίτσια με τους γονείς τους για ενημέρωση, καταγραφή και καταμερισμό σε τμήματα.
Ασφαλώς και θα υπάρξει και αναλυτική ανά τμήμα ενημέρωση, αλλά και τηλεφωνική.
Και βέβαια μια σημείωση του επικεφαλή του Star Volley Academy κ. Βασίλη Τζώρτζη, όπως το κατέγραψε ο ίδιος στο facebook:
 ''Τις προσεχείς εβδομαδες με τις ανακοινώσεις που βρίσκονται "καθ΄οδόν" και οι οποίες αφορούν δράσεις, πρωτοβουλίες, παροχές προς τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου και της ακαδημίας αλλά και τους γονείς και κηδεμόνες τους, θα καταστήσουν το σημερινό ρεκόρ επισκέψεων παρελθόν ... και θα εκτοξεύσουν την ήδη πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα. Καλή αρχή για όλα τα τμήματα!''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...