Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ

Μια δεκάδα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Κικ Μπόξινγκ
Με δέκα μετάλλια ολοκληρώνει η Εθνική εφήβων-νεανίδων την παρουσία της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ που γίνεται στην Ισπανία.
Στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση ταξίδεψαν τριάντα Έλληνες αθλητές, υπό την καθοδήγηση των Νικήτα Μιχαλακόπουλο και Νίκο Μέμμο και συγκέντρωσαν δύο χρυσά και επτά χάλκινα, ενώ αύριο η Δανάη Στρατούδη θα συμμετάσχει στον τελικό των -55 κιλών για την διεκδίκηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου.

Την πρώτη θέση, μέχρι τώρα κατέκτησαν οι Παναγιώτης Καλομοίρης και Μανώλης Πίσσαρης, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Εφραίμ Ρεμουντάκης, Γιάννης Καντινιώτης, Δημήτρης Μέξης, Δέσποινα Μάρκου, Αλέξανδρος Βαγιανός, Σμαράγδα Σερνίκου και Παναγιώτης Τσοχανταρίδης.

Ο χάλκινος πρωταθλητής, Εφραίμ Ρεμουντάκης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, χωρίς να καταφέρει να κρύψει την χαρά του για την μεγάλη διάκριση.

«Κάναμε καθημερινά 3-4 ώρες προπόνηση. Πρώτη φορά συμμετέχω σε αγώνες στο εξωτερικό. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα έχω πάρει την δεύτερη θέση. Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ ψηλό. Ήταν δύσκολο να φτάσουμε στα μετάλλια, αλλά η προσπάθεια, η συγκέντρωση, η ψυχραιμία βοηθούν να ολοκληρώσεις τον στόχο σου», ανέφερε ο νεαρός αθλητής, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νικήτας Μιχαλακόπουλος σημείωσε:

«ιΗ ελληνική αποστολή του Κικ Μπόξινγκ αποτελείται από τριάντα παιδιά ηλικίας 14-17 ετών. Έχουμε κερδίσει ήδη δέκα μετάλλια. Τα παιδά έχουν και μια μοριοδότηση απ’ τους αγώνες, οπότε υπάρχει πολύ υψηλό επίπεδο. Μοιάζει με κατόρθωμα αυτό που κατάφεραν τα παιδιά. Το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της ομάδας είναι φανταστικό. Αισθανόμαστε μια οικογένεια, χάρις στους ανθρώπους της ομοσπονδίας.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...