Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 3-1 ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

simaia_foto_pagkorasides_turkey

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: 

Με το ιστορικό χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επιστρέφει η Εθνική ομάδα Παγκορασίδων από την Τουρκία, καθώς στον αγώνα για την 3η θέση του Βαλκανικού πρωταθλήματος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε στην Άγκυρα με 3-1 (25-14, 22-25, 25-14, 25-19)  σετ της Ρουμανίας και σκαρφάλωσε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου.
Παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος  έγινε ο πρώτος προπονητής που κατακτά μετάλλιο σε όλες τις γυναικείες διοργανώσεις Βαλκανικών πρωταθλημάτων (Γυναίκες, Νεάνιδες, Κορασίδες και τώρα Παγκορασίδες).
Παρά το γεγονός ότι έδιναν τον 5ο τους αγώνα σε ισάριθμες ημέρες τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη πιο εύκολα, αν δεν προέκυπτε ένα μπλακ όυτ στο φινάλε του β’ σετ όπου αν και προηγηθήκαμε με 20-17 το χάσαμε, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε την ελληνική ομάδα.
«Παίξαμε πάρα πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι με εξαίρεση το φινάλε του β’ σετ όπου κάναμε μαζεμένα λάθη. Όλα τα κορίτσια ήταν εξαιρετικές σήμερα και νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση επιβεβαιώνοντας και μ’ αυτόν τον τρόπο ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.
Τα σετ: 25-14, 22-25, 25-14, 25-19
Ελλάδα (Φλώρος) Αλεξάκου, Τζιαρλή, Καρακάση, Βογιατζόγλου, Καρατζόγλου, Μπακοδήμου, Τσελεπή.
volleyplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...