Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-18 ΟΙ ΚΛΕΠΚΟΥ / ΚΟΥΡΤΙΔΗ


Διεκδικούν οχτάδα οι Κλέπκου/Κουρτίδου
  Αν και έκαναν τα εύκολα δύσκολα, η Μαρία Κλέπκου και η Βούλη Κουρτίδου κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των Σλοβένων Λόβσιν / Γκόρισεκ στο τάι μπρέικ (22-20, 19-21, 15-13) ύστερα από μια δυνατή μάχη και να εξασφαλίσουν μονοψήφια κατάταξη στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που διεξάγεται στην Ρίγα της Λετονίας.
Η Εθνική ομάδα προηγήθηκε με 1-0 και 17-11 στο β' σετ, αλλά εκεί έχασε την συγκέντρωση της, με την ομάδα της Σλοβενίας να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον προπονητή τους, Ηλία Ζωλοσταθιάδη να λέει χαρακτηριστικά «πληρώσαμε την παιδική μας αθωότητα».

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο τάι μπρέικ όπου το 12-9 έγινε 12-12, αλλά στο 14-13 μια άμυνα της Κουρτίδου έδωσε την ευκαιρία για να τελειώσουν το ματς όπως και έγινε.

Επόμενος αντίπαλος (από τις 13:10) της ελληνικής ομάδας που διεκδικεί πλέον την είσοδο της στην 8άδα, αν και είναι η πιο η μικρή ηλικιακά ομάδα του τουρνουά, είναι οι Ιταλίδες Θέι / Όρσι Τοθ, οι οποίες είχαν πάρει την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...