Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ JUNIORS ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΣΤΟ BEACH VOLLEY

Λακασά, Σαρακατσάνη και Βαζαίου, Κορακιανίτη νικήτριες στα Juniors της ΕΣΠΕΔΑ

Με επιτυχία διεξήχθησαν τα τουρνουά beach volley Κ-19 & Κ-16 αγοριών και κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, την Τρίτη και την Τετάρτη 14-15/7/15 στο γήπεδο beach volley στην πλαζ Βοτσαλάκια Καστέλλας.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του διημέρου σε ένα γήπεδο δίπλα στη θάλασσα, παρουσία γονιών, φιλάθλων αλλά και απλών λουόμενων, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον κόντρες και όμορφες φάσεις πλάι στο κύμα.

Πρωταθλήτριες στην κατηγορία Κ-19 κορίτσια αναδείχθηκε το δίδυμο Λακασά/Σαρακατσάνη που νίκησαν με 2-0 σετ (21-13,21-10) τις Βαζαίου/Κορακιανίτη και οι αθλήτριες Αγάλου/Φλιάκου στην κατηγορία Κ-16 οι οποίες νίκησαν με 2-1 σετ (19-21,21-14,17-15) τις Μανιατάκου/Κρυτσαλη. Αντίστοιχα στα αγόρια οι Καρράς/Μελιγγιώτης κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία Κ-19 αφού νίκησαν με 2-0 σετ (21-13,21-14) τους Παππά/Νικολακόπουλο και οι Μαζωνάκης Αλ./Κοβάτσεφ στην κατηγορία Κ-16 αφού επικράτησαν με 2-0 σετ (21-8,21-5) των Μαζωνάκη Κ/Κουτρουλη.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί θερμά τον ΟΠΑΝ Πειραιά και ιδιαίτερα τον Κο Σταύρο Ελληνιάδη για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου, τις κυρίες Πανίδη Ιόλη και Κατερλή Χριστίνα που συνέβαλαν τα μέγιστα στη διοργάνωση με την άψογη διαιτησία τους, καθώς και την Κα Παναγιώτου Μαρία που με την παρουσία της αντιμετωπίστηκαν οι μικροτραυματισμοί των αθλητών/τριών.

Την Ένωση εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής beach volley Κος Χαλβατζής Νεκτάριος και το Μέλος της επιτροπής Κος Τσιτσιπής Παναγιώτης. Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν μπουστάκια στα κορίτσια και μπλουζάκια στα αγόρια, απονεμήθηκαν χρυσά και ασημένια μετάλλια στις δύο πρώτες θέσεις, ενώ πλακέτα απονεμήθηκε στον Κο Σταύρο Ελληνιάδη για την παραχώρηση της εγκατάστασης και τη διευκόλυνση διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...