Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4 ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Σχεδόν όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος παγκορασίδων Α΄, που θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Δραπετσώνας ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ''.
Πέρα από τα αγωνιστικά, όπου η ομάδα μας χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και με πολύ καλή προετοιμασία, είναι έτοιμη να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί, οι εξωαγωνιστικές προετοιμασίες βαίνουν καλώς και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τα κορίτσια και των τεσσάρων ομάδων, όπως και τους πολυάριθμους φίλους τους.
Πέρα από τα μπλουζάκια, που θα δοθούν σε όλα τα κορίτσια που θα αγωνιστούν, τη μουσική που θα παίζει σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, το γυμναστήριο ήδη έχει ντυθεί με σημαίες της Δραπετσώνας, ενώ αύριο θα τοποθετηθούν 4 μπαλονοκατασκευές, που θα αντιστοιχεί η κάθε μία σε αντίστοιχη ομάδα με τα χρώματα της.
Θα υπάρχει πλήρη φωτογραφική κάλυψη και οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούν να αγοράζουν άμεσα τις φωτογραφίες τους, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πωλούνται διαφορετικά συλλεκτικά μπλουζάκια.
Στο τέλος κατά τη διάρκεια της απονομής του πρωταθλητή, το γήπεδο θα θυμίζει Champions League, ενώ μετά τις απονομές όλα τα αγωνιζόμενα κορίτσια θα απολαύσουν τον πλουσιότατο μπουφέ και αναμένεται να ακολουθήσει πάρτι.
Το βέβαιο είναι ότι το γυμναστήριο θα κατακλυστεί και τις δύο ημέρες από χιλιάδες κόσμο και ελπίζουμε όλοι να ευχαριστηθούν και να απολαύσουν μια μεγάλη γιορτή του βόλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...