Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Στον τελικό, χωρίς κόπο η Εθνική γυναικών στο Continental Cup



Στον τελικό, χωρίς κόπο η Εθνική γυναικών  
 Πανηγυρικά πήρε την πρόκριση για τον τελικό του ομίλου της η Εθνική γυναικών, αφού κέρδισε τη Λευκορωσία με 2-0 νίκες στην πρεμιέρα του 3ου γύρου του προ-Ολυμπιακού τουρνουά Continental Cup, που φιλοξενήθηκε στο Avant Garde Sports Club στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
Τα δύο ελληνικά ζευγάρια πήραν ισάριθμες νίκες χωρίς να χάσουν ούτε σετ και πέτυχαν τον πρώτο στόχο τους, που ήταν το να παραμείνουν σε τροχιά Ολυμπιακής πρόκρισης. Το επόμενο, δυσκολότερο βήμα θα ήταν να διεκδικούσαν απέναντι στην πολύ ισχυρή Γερμανία την πρωτιά του ομίλου, ώστε να κέρδιζαν την απευθείας συμμετοχή στον τελικό του ευρωπαϊκού προ-Ολυμπιακού τουρνουά, που θα γίνει τον Ιούνιο του 2016.
Οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη υπέταξαν τις Μπαμπένκα / Μιλέφσκαγια με 2-0 (21-14, 21-15) και οι Καραγκούνη / Μεθενίτη τα κατάφεραν εξίσου καλά απέναντι στις Σαλαγιέφσκαγια / Σιακρέταβα (21-10, 21-14).

Ταυτόχρονα, η Γερμανία έφτανε άνετα σε 2-0 νίκες επί της ασθενέστερης Αγγλίας, στο άλλο ζευγάρι του Ε’ ομίλου. Οι Μπέργκερ / Μπέθε κέρδισαν τις Κάσοεκ / Κόνσταμπλ με 2-0 σετ (21-6, 21-8), όπως έκαναν και οι Λούντβιχ / Μπίνεκ απέναντι στις Γκρίμσον / Πάλμερ (21-14, 21-8).

Πλέον, Ελλάδα και Γερμανία θα αναμετρώνταν την Κυριακή, με έπαθλο την πρωτιά του ομίλου, που δίνει την απευθείας πρόκριση για τον τελικό του ευρωπαϊκού τουρνουά, όπου και θα δοθούν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Ιούνιο του 2016.

Οι ηττημένες των πρωινών ζευγαριών Λευκορωσία και Αγγλία θα έπαιζαν μεταξύ τους με τη νικήτρια θα παραμένει «ζωντανή» στη διαδικασία διεκδίκησης της Ολυμπιακής πρόκρισης, ενώ η χαμένη θα αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...