Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ (ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ)

Ο Απολλώνιος Κερατσινίου κατέκτησε το Κύπελλο γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ και μαζί το νταμπλ στην κατηγορία. Η ομάδα του Κερατσινίου επικράτησε σε ένα ακόμη... θρίλερ της Ένωσης Ιλίου στον τελικό του Κυπέλλου με 3-2 και στέφθηκε νταμπλούχος.
Ο ΑΟ Ένωση Ιλίου και ο ΟΦΑ Απολλώνιος Κερατσινίου διεκδίκησαν το Κύπελλο Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, καθώς επικράτησαν με 3-0 και 3-2 των ΓΣ Αγίων Αναργύρων και ΑΟΝ Αργυρούπολης, αντίστοιχα.

 Τα σετ : 25-20,22-25,25-18,24-26,15-11.  
         
ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (ΔΕΝΑΞΑΣ ) : Μάστορα Π. (αρχηγός), Θεοδωρακέα, Μικελή, Βασιλά, Μάνου, Δικη, Μάρτη (λ), Μάστορα Β., Κορακιανίτη, Λουρίδα, Μπουρέκα, Βαζαίου (λ).

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ) : Σπηλιωτοπούλου (αρχηγός), Σαραντοπούλου, Ντασιώτη, Οικονομίδου, Χάλαρη, Καραχάλιου ε., Καρούζου (λ), Καραχάλιου φ., Μπανάσιου, λατίφη, Καλιαφεντάκη, Καραγιαννίδη (λ).


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μιχαήλογλου Κυριάκος,Τσάκας Στέφανος, Πατεράκης Δημήτρης. Επόπτες: Σιδέρη Μαρία-Ελένη, Πετροχείλου Άρτεμις.


Στους ημιτελικούς του Σαββάτου , η Ένωση Ιλίου κέρδισε 3-0 την ομάδα των Αγ.Αναργύρων και ο Απολλώνιος 3-2 την Αργυρούπολη.

Μετά το τέλος του τελικού ακολούθησαν απονομές από τους: Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Γιώργο Κογκαλίδη,  Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή , Αντιπρόεδρο Δημήτρη Μεταξά, το μέλος του ΔΣ Κογκαλίδη Λευτέρη και από την Επιτροπή Διαιτησίας Τσάκωνα Φάνη.
Τον τελικό και τους δύο ημιτελικούς, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...