Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Γιώργος ΤΖΑΝΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ
Ένα πολύ ωραίο περίπατο στα βουνά της Αργυρούπολης, κάναμε σήμερα το βράδι, απολαύσαμε την ωραία βραδιά, ατενίσαμε τη θέα και επιστρέψαμε στη βάση μας. Το φάντασμα της Δραπετσώνας, λοιπόν νόμισε ότι αγωνίστηκε σήμερα σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, αλλά από την πολύ μεγάλη προσπάθεια και το πάθος που επέδειξαν οι αθλητές μας, μας έκαναν να συγκινηθούμε και να κλάψουμε (sic).
Η νίκη της Αργυρούπολης με 3-0 (25-22, 25-18, 25-23) είναι απόλυτα δίκαιη, γιατί οι αθλητές της, απλά ήθελαν τη νίκη, ενώ οι δικοί μας έκαναν τα πάντα για να τους την προσφέρουν.
Ακόμα και στο 3ο σετ, που δείξαμε κάποια σημάδια βόλει και προηγηθήκαμε μέχρι και με 10-17, ούτε και τότε καταφέραμε να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά.
Πάντως έγινε ένα πολύ κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και το μόνο θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε από τον αγώνα, είναι το γεγονός ότι τουλάχιστον σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Αργυρούπολη, έχουμε το πάνω χέρι. Όμως, δυστυχώς με αυτή τη νοοτροπία και απόδοση, δε νομίζουμε ότι θα χρειαστεί να μετράμε πόντους και ισοβαθμίες, γιατί θα μας ανήκει δικαιωματικά η 11η θέση της βαθμολογίας.
Δυστυχώς, η ομάδα μας είναι πολύ άρρωστη, αλλά επειδή μας αρέσουν τα δύσκολα, θα το βρούμε το γιατρικό. Και να είναι σίγουροι όλοι, ότι και ''στη Ρώμη θα πάμε και τον Πάπα θα δούμε''.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μενεσλή και Τσίτσικα.
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Αρέτας) Κώτσης, Γαλιώτος, Κισκήρας, Πολυχρόνου, Μπατιστάτος, Κλώνος, Κυριακουλάκος (λ), Νταουντάκης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαλαματίνας, Στρατηγός, Φελερής, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Μαρμαρινός, Ρούσσος (λ), Μοσχοβάκης, Τζαννετουλάκος, Μπουλγάρου, Δεληπρίμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...