Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

SOLD OUT Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Για την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου προγραμματίστηκε η πρώτη φετινή εκδήλωση του συλλόγου μας στο μουσικό μεζεδοπωλείο ''Εις υγείαν'', το οποίο μεταφέρθηκε σε καινούργιο και μεγαλύτερο χώρο στην οδό Δραγατσανίου 36 στον Πειραιά, πολύ κοντά στη Δραπετσώνα.
Με ανάμικτα συναισθήματα (χαράς και λύπης - χαράς γιατί εξαντλήθηκαν όλες οι προσκλήσεις που είχαμε στη διάθεση μας και λύπης γιατί δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όλους τους φίλους μας, που δεν πρόλαβαν να κρατήσουν θέση), ανακοινώνουμε ότι όλες οι προσκλήσεις που είχαμε στη διάθεση μας, εξαντλήθηκαν, γεγονός που μας δημιουργεί αμέτρητα αισθήματα χαράς, αλλά και υποχρεώσεων για το μέλλον.
Είναι ελπιδοφόρο, ότι σε αυτή την εποχή της κρίσης, αλλά και για το συγκεκριμένο μήνα, των πολλαπλών οικονομικών υποχρεώσεων που έχουν όλες οι ελληνικές οικογένειες, οι φίλοι μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και θα κατακλύσουν άύριο το μουσικό μεζεδοπωλείο. Δυστυχώς, αρκετούς φίλους μας που άργησαν λίγο, να κρατήσουν θέσεις, δε θα μπορέσουμε να τους εξυπηρετήσουμε, αλλά το γεγονός αυτό, μας δημιουργεί πολλαπλές υποχρεώσεις για την επόμενη εκδήλωση μας, η οποία θα φροντίσουμε να πραγματοποιηθεί σε μεγαλύτερο χώρο. Ίσως, να κλείναμε το ΣΕΦ;
Ως Επιτροπή Πετοσφαίρισης, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καλύτερη ομάδα εφόρων, που είχε ποτέ ο σύλλογος μας, αλλά και προπονητών μας, οι οποίοι ακούραστα εργάστηκαν και πέτυχαν, ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...