Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ''ΧΡΥΣΕΜΠΟΡΙΚΗ''

Η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας ανακοινώνει ότι νέος χορηγός του συλλόγου μας, είναι το χρυσοχοΐο ''ΧΡΥΣΕΜΠΟΡΙΚΗ'' που εδρεύει στην Αμφιάλη Κερατσίνι, οδός (κατάστημα χρυσών, λευκόχρυσων): Θυμάτων κατοχής 6 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-4318395 και στην οδό (κατάστημα ασημικών): Θυμάτων κατοχής 7 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-4322711.
Για όσους δεν γνωρίζουν το κατάστημα είναι ένα από τα πιο γνωστά χρυσοχοΐα της Ελλάδας. Ως προϊόντα διαθέτει κάθε είδος κοσμήματος αντρικό η γυναικείο σε τρία είδη μετάλλων χρυσό, λευκόχρυσο, ασημένιο όπως επίσης διαθέτει τεράστια ποικιλία σε μάρκες ωρολογοποιίας και  διάφορα είδη δώρων (σε ασήμι) κορνίζες, εικόνες με αγίους και πολλά ακόμα προϊόντα.

Η Χρυσεμπορική σας προσφέρει :


  • Όλα της τα προϊόντα σε τιμές χονδρικής.
  • Μάρκες ωρολογοποιίας ανδρικά και γυναικεία.
  • Γυναικεία κοσμήματα σε χρυσό, λευκόχρυσο και ασήμι.
  • Ανδρικά κοσμήματα σε χρυσό, λευκόχρυσο και ασήμι.
  • Βέρες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.
  • Ασημένια είδη δώρων για το σπίτι (κορνίζες, κηροπήγια κτλ).



Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε ιδιαίτερα το κατάστημα και τον κ. ΜΑΚΡΗ  για την κίνηση του αυτή και ευχόμαστε η συνεργασία μας να αποβεί επικερδής για όλους μας. Και μην ξεχάσετε, σε κάθε σας επίσκεψη να αναφδέρετε το όνομα του συλλόγου μας, ώστε να τύχετε της ανάλογης έκπτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...