Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Η ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Όπως μας ενημέρωσε χθες η ΕΟΠΕ, η αθλήτρια του συλλόγου μας Ιωάννα ΙΩΑΝΝΟΥ, κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό camp της προεθνικής ομάδας παγκορασίδων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26-30/12 στο Αθλητικό Κέντρο ''ΑΤΕΡΜΩΝ'' στο Κιλκίς.
Πρόκειται για μια μεγάλη δικαίωση γι΄ αυτό το παιδί, το οποίο αγαπά πολύ αυτό που κάνει, δουλεύει ασταμάτητα και υπομονετικά και ευχόμαστε, όπως διακρίθηκε στην ομάδα μας μέσα από το πείσμα και τη δουλειά της, έτσι να διακριθεί και να κληθεί και στην τελική 12άδα της Εθνικής παγκορασίδων, η οποία για πρώτη χρονιά φέτος δημιουργείται και θα αγωνιστεί στο Βαλκανικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι στην Τουρκία.
Τιμή βέβαια και για τους προπονητές του συλλόγου μας, που δούλεψαν με την Ιωάννα και έχουν κι αυτοί μερίδιο στην εξέλιξη της, που είναι οι Νίκος ΛΙΓΝΟΣ, Μίλος ΡΑΝΤΟΙΚΟΒΙΤΣ, Γιάννης ΠΛΗΘΗΣ και Όλγα ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. 
Θα πρέπει βέβαια και τα άλλα δύο κορίτσια μας, που ήταν στην προεθνική της ΕΣΠΕΔΑ, οι Γεωργία ΛΙΟΛΙΟΥ και Έλενα ΣΤΟΙΤΣΕΒΑ, η μη κλήση τους να τους πεισμώσει παραπάνω, να δουλέψουν περισσότερο, ώστε να αποδείξουν ότι δικαιούνταν κι αυτές να ήταν μέσα σ΄ αυτές τις κλήσεις.
Τα υπόλοιπα κορίτσια που κάλεσε ο Περιφερειακός προπονητής της ΕΣΠΕΔΑ κ. Κ. Γκούντας, είναι τα εξής:
Μαρία ΧΟΝΔΡΟΥΔΑΚΗ (ΠΟΡΦΥΡΑΣ)
Χριστίνα ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Όλγα ΖΑΜΠΑΤΗ (ΙΡΙΔΑ)
Γεωργία ΒΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)
Μαρία ΜΙΚΕΛΗ (ΑΡΗ ΑΜΦ.)
Αφροδίτη ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ)
Κατερίνα ΚΑΣΚΟΥΝΗ (ΤΡΑΧΩΝΕΣ)
Ιωάννα ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ)
Ουρανία ΤΖΙΝΙΕΡΗ (ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ)
Έλενα ΓΚΙΟΥΡΔΑ (ΑΡΤΕΜΗ)
Μιρέλα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΙΓΑΛΕΩ)
Σε όλα τα κορίτσια της ΕΣΠΕΔΑ, ευχόμαστε καλή επιτυχία και όσον το δυνατόν περισσότερα να είναι στην τελική κλήση. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...