Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Η ACTIVITIES & SPORTS GATEWAY ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ

Στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας σε όλη την αθλητική κοινότητα για την εορταστική περίοδο που διανύουμε.

Η χρονιά σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται υπήρξε για την Activities & Sports Gateway μια χρονιά προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς έτσι ώστε να είναι σε θέση από το 1ο τρίμηνο του νέου έτους να αρχίσει να εκδιπλώνει τις δράσεις της στην Ελλάδα και το εξωτερικό προσφέροντας μοναδικές, πρωτοπορειακές και ποιοτικές αθλητικές υπηρεσίες στους αθλητές και τους συνοδούς τους μέσω ενός μεγάλου εύρους αθλητικών δραστηριοτήτων και διεθνή γεγονότα για τα οποία θα ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους πολύ σύντομα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους όσους ήλθαμε σε επαφή τη χρονιά αυτή της προετοιμασίας των σύγχρονων υποδομών υποστήριξης που δημιουργήσαμε και ειδικότερα εκείνους με τους οποίους θα συνεργαστούμε σε μια σειρά αθλημάτων και δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ανανεώνουμε την επικοινωνία μας πολύ σύντομα όταν θα ανακοινώσουμε τις δρασεις και τα events της νέας χρονιάς που σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της αθλητικής κοινότητας και τις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ανάπτυξη και Επιτυχίες.

Για την Ομάδα Διοίκησης της Activities & Sports Gateway
Βασίλης Τζώρτζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...