Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ 9ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''ΣΤΑΘΗΣ ΣΑΡΑΝΤΕΑΣ''

Το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά «Στάθης Σαραντέας» που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία 9 χρόνια στον Κορυδαλλό ολοκληρώθηκε στο Νέο Κλειστό Κορυδαλλού, που τον τελευταίο χρόνο μας φιλοξενεί και στεγάζει εκτός από τα σχολεία της περιοχής και την ΑΡΤΕΜΙΔΑ, δίνοντας μεγάλη ανάσα στα εκατοντάδες παιδιά που αθλούνται καθημερινά. Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Οργανισμό της πόλης μας και τον Δήμαρχο κύριo Σταύρο Κασιμάτη για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.
Όλο σχεδόν το δυναμικό του συλλόγου μας, που πήρε μέρος στο τουρνουά.
Φέτος εκτός από τα Αρτεμάκια είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και 2 ακόμη ομάδες,που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τον ΓΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,του Γιώργου Σκούρα και του «δικού» μας Βαγγέλη Ζαρκαλή, που με τη βοήθεια των γονέων έδωσαν στα παιδιά της ομάδας τους την ευκαιρία να συνδυάσουν το Βόλεϊ με τη διασκέδαση και να γνωρίσουν αθλήτριες κι έξω από τα Γιάννενα, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο από όλους μας.
Την ομαδα της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, συνοδευόμενη από τον Γιώργο Κογκαλίδη,που μέχρι το τέλος οι αθλήτριες της όλων των τμημάτων,πιστέψτε μας,έδωσαν «βροντερό» παρών με την παρουσία τους. Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε, ελπίζουμε να το χαρήκατε όσο και εμείς.
Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, το Τουρνουά είχε διάρκεια 7 ώρες (09.00-16.00) και συμμετείχαν συνολικά 230 αθλήτριες. Χωρίστηκε σε 5 θεματικές ενότητες από τις οποίες θα βρείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ στο facebook και στο website της ομάδας  www.omadanet.gr/artemisvolley , από την κάλυψη του ακούραστου Χρήστου Λαχανίδη.
Η 1η ενότητα περιελάμβανε Βaby Volley με τις αθλήτριες 5-7 ετών, να μας δείχνουν τις ικανότητες τους στις δεξιότητες του Βόλεϊ μέσα από μια κυκλική διαδρομή 11 σταθμών, που τελείωνε με ζωγραφική σε Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Πολλά χαμόγελα και ευτυχώς μεγάλη ελπίδα για το μέλλον.   (Δείτε εδώ φωτογραφίες από την 1η θεματική ενότητα)
Η 2η ενότητα ήταν για μας πολύ ξεχωριστή. Αθλητές των Special Olympics Hellas συνοδευόμενοι από την προπονήτριά τους την Μαρία Μαγείρου, έπαιξαν αγώνα αντιμετωπίζοντας 50 αθλήτριες από τα ΜΙΝΙ και των 3 ομάδων που συμμετείχαν. Πολύ όμορφες στιγμές και ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας πως: «Ο αθλητισμός είναι για όλους και μας ενώνει όλους» Τα χαμόγελα που είδαμε και το αγωνιστικό πάθος των αθλητών αυτών, αγοριών και κοριτσιών  μας κάνει να αναθεωρούμε πολλά για τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και συμπεριφερόμαστε μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ήσασταν υπέροχοι, Μαρία Μαγείρου ένα μεγάλο μπράβο, η Αρτεμιδα και η χορηγός της σε αυτόν τον τομέα, UPSTREAM θα σας στηρίζουν.  (Δείτε εδώ φωτογραφίες από την 2η θεματική ενότητα)  
Η 3η θεματική ενότητα ήταν και η έκπληξη του Τουρνουά. Το γήπεδο γέμισε κινηματογραφικές κάμερες και στήθηκε ένας αγώνας Βόλεϊ με το κοινό να συμμετέχει ενεργά για τα γυρίσματα Ελληνικής ταινίας με βασικό θέμα το άθλημα μας και πολλές κωμικες καταστάσεις. Δεν μπορούμε να σας πούμε αλλά, όλοι το Μάρτιο στους κινηματογράφους. Δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από αυτό γιατί «ΑΡΤΕΜΙΣ» δεν είναι μόνο Βόλεϊ. Να ευχαριστήσουμε τον Σύνδεσμο Διαιτητών μας για την αποστολή διαιτησίας για τις ανάγκες των γυρισμάτων.  (Δείτε εδώ φωτογραφίες από την θεματική ενότητα  «Κινηματογράφηση της Αρτέμιδας!!!»)
Στην 4η ενότητα, 6 γήπεδα και τα ΜΙΝΙ για 2 ώρες πλημμύρισαν το νεο Κλειστό Κορυδαλλου, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο,με τους γονείς να δίνουν τη δική τους «μάχη υποστήριξης» σε μια κατάμεστη κερκίδα, δημιουργώντας μια ζέστη ατμόσφαιρα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συνοδούς και προπονητές των ομάδων που 7 ώρες, φρόντιζαν για την ομαλή διεξαγωγή του Τουρνουά εντός και εκτός γηπέδου. Την απονομή διπλωμάτων σε αυτή την κατηγορία την έκανε ο Μαριος Γκιούρδας (Δείτε εδώ φωτογραφίες με τον Μάριο Γκιούρδα) , που παρακολουθούσε από νωρίς τους αγώνες. Δείτε εδώ φωτογραφίες από την θεματική ενότητα  «Mini Volley»
Στην 5η ενότητα αγώνες Παγκορασίδων ανάμεσα σε ΓΑΣ,ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ και Αρτεμιδα με τις μεγαλύτερες αθλήτριες να αποκομίζουν πλούσιες εμπειρίες,αφού πολλές από αυτές δεν έχουν αγωνιστεί σε κανονικό παιχνίδι. (Δείτε εδώ φωτογραφίες από την  θεματική ενότητα των «Παγκορασίδων»)
Διπλώματα και ομαδική φωτογράφηση υπήρχαν για όλα τα γκρουπ, ενώ στην έξοδο πολυ ωραίο γλυκό απο τα Ζαχαροπλαστεία «MISS MARY» περίμενε όλες τις αθλήτριες. Για να μην λείψουν και φέτος οι πίτες από τα παιδιά μας, βοήθησαν δυο πολύ καλές προσωπικές φίλες και τις ευχαριστούμε θερμά. Την εποπτεία των γλυκών την είχε (μετεγγραφή από τη Δραπετσώνα) η κα. Σιμιτζή και μετά ανέλαβαν δράση δικοί μας γονείς. Ευχαριστούμε πολύ για όλα.
Η Ιατρική κάλυψη για 7 ώρες έγινε απο τον κύριο Νίκο Δουλάμη και τους συνεργάτες του στο πλαίσιο της νέας μας συνεργασίας με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς.  Τα νερά στη διοργάνωση ήταν βέβαια του χορηγού μας, και ήταν «ΒΙΚΟΣ»! Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας όλο αυτό τον καιρό.
Τα διπλώματα και οι αφίσες ήταν όπως πάντα GD ATELIER και Ελίνα Χριστοφόρου, ενώ το website μας www.omadanet.gr/artemisvolley ήταν εκεί με τον Γιώργο Μαυροκουκουλακη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Σαραντέα για την προετοιμασία και βέβαια σε όλους τους δικούς μας που το έτρεξαν: Παναγιώτη Ζουπάνο, Στάθη Δημήτρη, Πόπη Γιαννάκη, Γιάννη Καλαιτζίδη, Φιλουμένη Σιμιτζη, Νικολέτα Τεντζερη!!!
omadanet.gr/artemisvolley

Από την πλευρά του συλλόγου μας, εκφράζουμε τις αμέτρητες ευχαριστίες μας προς τον ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΗ, για την πρόσκληση της συμμετοχής μας και τα πολλά συγχαρητήρια μας για τη διοργάνωση αυτού του εκπληκτικού τουρνουά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...