Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Χρήστος ΡΟΥΣΣΟΣ
Ακόμη μία ήττα στο 5ο σετ - η 4η φετινή στις 4 φορές - για το αντρικό μας τμήμα, στον εντός έδρας αγώνα με το ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. Τα σετ ήταν 25-18, 21-25, 25-23, 16-25, 11-15, σε 123΄.
Ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά, μπροστά σε λίγους θεατές, αυτήν τη φορά.
Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα, θέλοντας διακαώς να επιστρέψει στις νίκες και να κλείσει όμορφα το 2014 και από το 09-10 και μετά, πήρε διαφορά την οποία με το πέρασμα του χρόνου αύξανε, παίζοντας σωστό βόλει.
Στο 2ο σετ, οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο, μέχρι η Δραπετσώνα να προηγηθεί με 14-11. Ο Πανελλήνιος, όμως με αντεπίθεση πέρασε μπροστά με 18-21, για να διαιτηρήσει τη διαφορά μέχρι την ισοφάριση σε 1-1.
Στο 3ο σετ, ο Πανελλήνιος ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε μέχρι 9-15. Ήταν η σειρά της Δραπετσώνας, όμως να αντιδράσει και έτσι με σωστή τακτική, έκανε την ανατροπή, παίρνοντας πάλι το προβάδισμα με 2-1.
Στο 4ο σετ, πάλι ο Πανελλήνιος ξεκίνησε καλύτερα, πήρε από την αρχή διαφορά και ισοφάρισε εύκολα σε 2-2.
Στο 5ο σετ, μετά το 4-1 και 5-2, ο Πανελλήνιος αντέδρασε και ισοφάρισε γρήγορα σε 5-5, για να ξεκινήσει μάχη πόντο - πόντο μέχρι το 11-10 για να έρθει ο Πανελλήνιος και με σερί 0-5, στην κακή μας περιστροφή, να κλειδώσει νίκη και δίποντο.
Συμπερασματικά η Δραπετσώνα, δεν ήταν όσο καλή θα θέλαμε σε έναν αγώνα που θέλαμε το τρίποντο για να αναπνεύσουμε βαθμολογικά. Τώρα, είμαστε ακόμα με την πλάτη στον τοίχο. Απλά, ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Φραγκάκη και Χρηστίδη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Ρούσσος (λ), Μαλαματίνας, Φελερής, Δεληπρίμης, Γκαιτάσοβ.
ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: (Λακασάς) Δημητούδης, Τοκάνης, Χατζηθάνος, Αγγέλου, Κάλας, Μπάσι, Αντωνιάδης (λ), Ντινόπουλος, Μπουγάς, Κωνσταντινίδης, Μπίκος.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...