Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ

1. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 08/11 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Κουμρόγλου, Χάνου Στ., Χάνου Κ., Αγγέλη, Στοίτσεβα, Λιόλιου Γ.

2. ΠΑΙΔΕΣ: Το Σάββατο 08/11 και ώρα 17:30 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον εκτός έδρας αγώνα με την Πετρούπολη, οι εξής αθλητές: Αμοριανός Πρ., Αμοριανός Μ., Βεστάκης, Κογκαλίδης, Θωμόπουλος, Διαμαντής, Δαρδανός, Αρχοντής, Λεκάι, Τζαννετουλάκος.
3. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ : Την Κυριακή 09/11 και ώρα 13:30 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον εκτός έδρας αγώνα με το Μίλωνα, οι εξής αθλήτριες: Βλασταρίδου, Φώτου, Συναπίδου, Μαρκουτσά, Θωμαίδου, Νουρλιάδη, Μοίρα, Νόου, Χίου, Μουστάκα, Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Λυμπεροπούλου Ειρ.
4. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 09/11 και ώρα 13:30 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον εκτός έδρας αγώνα με το Ίλιο, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Τσιριγώτη, Πόποβα, Παπαδόγγονα, Χόρτη, Δούφα, Φούσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...