Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Επιτέλους, ανάπτυξη στον Ελληνικό Αθλητισμό!!!


Επιτέλους, ανάπτυξη στον Ελληνικό Αθλητισμό!!!
Μια μία συνεχίζουν να καταργούνται, συρρικνώνονται ή συγχωνεύονται οι αθλητικές ομοσπονδίες, μετά την παρέμβαση του Γιάννη Ανδριανού.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ομοσπονδίας χόκεϊ επί χόρτου να βάλει «λουκέτο» τη Δευτέρα, ώστε να συγχωνευτεί με μια άλλη, όπως έγινε στην περίπτωση της ομοσπονδίας ράγκμπι, που ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της ΟΧΕ.
Έτσι, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού έγινε ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης της ομοσπονδίας χόκεϊ.

Αναλυτικά, η σχετική απόφαση αναφέρει πως: «Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, ανακαλείται η ειδική αθλητική αναγνώριση της ελληνικής ομοσπονδίας χόκεϊ».
Επιτέλους ήρθε η ανάπτυξη του Ελληνικού Αθλητισμού!!!
Όποιος από εσάς ασχολείται με αθλήματα εκτός Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ και δεν ακολουθείται η ομάδα του από στρατιές «φιλάθλων», ας πρόσεχε!!! Αντί για εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του Αθλητισμού, καρατόμηση! Έτσι για αρχή!!!
Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι όσο κλείνουν άλλες Ομοσπονδίες, αυτές που μένουν ανοιχτές δεν βγάζουν άχνα! Όπως τότε στην Πελοππόνησο με τις φωτιές. Καιγόταν το σπίτι του διπλανού, καθόντουσαν οι γείτονες, το έβλεπαν να γίνεται ένα με το χώμα και μετά έφευγαν. «Σε ευχαριστώ Θεέ μου που κάηκε του Τάκη και όχι και το δικό μου!!!»
Που θα πάει όμως. Όλα εδώ πληρώνονται!
Γιώργος Νιφλής
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...