Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ - ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑΣ

ΑΝΤΡΕΣ: Το Σάββατο 22/11 και ώρα 16:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', οι: Μπουλούμπαση Σ., Μπουλούμπαση Δ., Γεωργιάδου, Φώτου, Τσακιράκη, για επαναφορείς μπάλας στον αγώνα με το Ρέθυμνο.
 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 22/11 και ώρα 15:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη για τον εκτός έδρας αγώνα με το Μίλωνα, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Αμοιρίδου, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Αγγέλη, Στοίτσεβα, Κουμρόγλου, Χάνου Στ., Χάνου Κ.,  Λιόλιου Γ.
 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 23/11 και ώρα 10:15 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Περιστέρι για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Βλασταρίδου, Κούτσου, Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Συναπίδου, Χίου, Μοίρα, Νόου, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κανελλοπούλου.
 
ΠΑΙΔΕΣ: Την Κυριακή 23/11 και ώρα 13:15 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Αρμενική, οι εξής αθλητές: Αμοριανός Πρ., Αμοριανός Μ., Βεστάκης, Κογκαλίδης, Θωμόπουλος, Διαμαντής, Δαρδανός, Αρχοντής, Λεκάι, Τζαννετουλάκος.   
 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 23/11 και ώρα 15:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Γλυφάδα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ευρυάλη, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Τσιριγώτη, Πόποβα, Παπαδόγγονα, Δούφα, Φούσκα, Χίου, Χάνου Κ., Σαλτουρίδου. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...