Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Γιώργος ΜΠΑΛΤΑΣΗΣ
Τρίτη σερί ήττα για το αντρικό μας τμήμα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 3-0 (25-18, 25-17, 25-23).
Η ομάδα μας στον αγώνα αυτό είχε κακή εμφάνιση και μοιραία ηττήθηκε από τον καλύτερο Απόλλωνα.
Στο 1ο σετ, ο Απόλλωνας ξεκίνησε πολύ καλύτερα και πήρε μεγάλες διαφορές από την αρχή, την οποία τη συντήρησε μέχρι το τέλος, για να προηγηθεί εύκολα με 1-0.
Στο 2ο σετ, η ομάδα μας έδειξε κάπως να συνέρχεται, ήταν κοντά στο σκορ, μέχρι το 17-15, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ο Απόλλωνας το ίδιο εύκολα προηγήθηκε με 2-0.
Στο 3ο σετ, η αντίσταση και απόδοση της ομάδας μας μεγάλωσε, απείλησε καθαρά με μείωση του σκορ, όμως η εμπειρία των αθλητών του Απόλλωνα, ήταν καταλυτική για το τελικό 3-0.
Στο μέλλον και αν θέλουμε να διατηρηθούμε σε απόσταση ικανή από τη ζώνη του υποβιβασμού, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο του αγώνα και να θυμίσουμε τη Δραπετσώνα των προηγούμενων αγωνιστικών.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Πρέντζα και Κατσούλη.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: (Νικηφορίδης) Καραγιώργος, Χριστοδούλου, Λένας, Χατζηκάλφας, Παπαστέλιος, Κουμουνδούρος, Κοτζαμπάσης (λ), Φραγκιαδάκης Ε.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Πλήθης) Στρατηγός, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Μπαλτάσης, Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Ρούσσος (λ), Δεληπρίμης, Φελερής, Μαλαματίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...